Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Vind de juiste jachthaven

Toon alle jachthavens op de kaart Hoe het werkt

Jachthavens in Drenthe

‘Grenzeloos varen in Drenthe’ zo noemen ze het bij het verkeersbureau van de provincie Drenthe zelf. En daar hebben ze gelijk in! Drenthe kent een uitgestrekt meren en plassengebied waar voor ieder type watersporter iets van zijn gading te vinden is. Drenthe is er alles aan gelegen om steeds meer ligplaatsen en jachthavens in optima forma te bieden. Zowel voor vaste liggers als voor passanten die de provincie zo steeds beter weten te vinden.

Bootstalling en jachtservice in Drenthse jachthavens


Vele jachthavens beschikken over prima faciliteiten voor bootonderhoud. In Drenthe zijn enkele specialisten met betrekking tot jachtmotoren. Tevens vindt u er uitstekende faciliteiten voor bootstalling.

Drenthe: horeca en bezienswaardigheden aan het water


De provincie Drenthe heeft de brochure ‘Grenzeloos varen door Drenthe’ uitgegeven. Behalve vaarkaarten zijn er toeristische kaarten opgenomen met fietsknooppuntkaarten. Vaarrecreanten met een fiets aan boord hebben daarmee ook aantrekkelijke fietsroutes bij de hand. Bij elke route staan interessante toeristische tips, natuurlijk ook met de beste restaurants aan het water. Download de brochure

Gratis offerte(s) voor vaste ligplaats(en) en/of bootstalling aanvragen

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens zoeken, boeken en beoordelen (12)