Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Holterman Shipyard

Jachthaven Holterman Shipyard

Bij Holterman Shipyard in Meppel kunt u terecht voor ligplaatsen, stalling en overige diensterverlening aan uw boot. Door het brede pakket aan dienstverlening en de ligging op de grens van Gelderland en Drenthe heeft u bij het bedrijf zowel een goede uitvalsbasis als allround dienstverlening.

U vindt de jachthaven aan het Meppelerdiep aan de westkant van de stad. Vlakbij het gezellige centrum van Meppel en in open verbinding met de Friese wateren en het IJselmeer. Met uitzondering van het spuiten, vinden alle werkzaamheden "in house" plaats.

In de jachthaven zijn enkele ligplaatsen te huur die allemaal voorzien zijn van een afsluitbare parkeerplaats. Eveneens zijn er boothuizen te koop van 20x6x8 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van Holterman Shipyard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt