Zomerdijk 28

7942JT Meppel

+31-85-500-8220

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Holterman Shipyard in Meppel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Holterman Shipyard

Bij Holterman Shipyard in Meppel kunt u terecht voor ligplaatsen, stalling en overige diensterverlening aan uw boot. Door het brede pakket aan dienstverlening en de ligging op de grens van Gelderland en Drenthe heeft u bij het bedrijf zowel een goede uitvalsbasis als allround dienstverlening.

U vindt de jachthaven aan het Meppelerdiep aan de westkant van de stad. Vlakbij het gezellige centrum van Meppel en in open verbinding met de Friese wateren en het IJselmeer. Met uitzondering van het spuiten, vinden alle werkzaamheden in house plaats.

In de jachthaven zijn enkele ligplaatsen te huur die allemaal voorzien zijn van een afsluitbare parkeerplaats. Eveneens zijn er boothuizen te koop van 20x6x8 meter.

Uw ervaringen over de jachthaven van Holterman Shipyard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt