Vind de beste ligplaatsen en stalling voor uw boot

Vraag meteen gratis offertes aan / altijd antwoord binnen 24 uur

1000+ jachthavens, werven en bootstallingen in heel Nederland

Binnen 24 uur de beste offertes. Passanten boeken direct online!

Laagste prijs garantie: prijs gelijk óf goedkoper dan via de haven

Reviews van mede watersporters voor alle locaties

Vind de beste ligplaats voor uw boot in Nederlandse jachthavens

Vind ligplaatsen voor alle soorten boten in meer dan 1000 jachthavens in Nederland. Van superjacht tot pikmeerkruiser, wij vinden altijd een geschikte ligplaats voor uw boot. Of u nu ligplaatsen zoekt tegen de scherpste tarieven, of juist met speciale wensen. Wij hebben een uitgebalanceerd aanvraagformulier waarmee u uw wensen kenbaar kunt maken. Onze medewerkers gaan voor u aan de slag en binnen 24 uur ontvangt u de beste offertes. Deze service is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dus bent u op zoek naar een nieuwe ligplaats voor uw boot of bent u van plan een boot te kopen? Bij jachthaven.nl bent u aan het juiste adres voor een ligplaats!

Tarieven en prijzen vaste ligplaatsen en bootstalling

Bent u op zoek naar een specifieke haven? Of bent u zich nog aan het oriënteren? Op Jachthaven.nl hebben alle jachthavens van Nederland een eigen pagina met daarbij een duidelijke omschrijving. Zo ziet u welke faciliteiten er op de haven aanwezig zijn. Bent u benieuwd naar wat mede watersporters over de haven denken? Links onderin staan de ervaringen van uw medewatersporter. Dankzij ons onafhankelijke review systeem krijgt u een compleet beeld van de jachthaven.

Gratis offerte aanvraag

Indien uw interesse is gewekt voor een of meerdere havens, dan kunt u meteen kosteloos een offerteaanvraag doen. Onze medewerkers gaan gelijk voor u aan de slag en zullen u zo snel mogelijk de beste offertes voor uw wensen doen toekomen. Heeft u verder nog vragen over de haven die u graag beantwoord ziet? Laat uw opmerkingen achter op het aanvraagformulier of neem rechtstreeks telefonisch contact op met onze online havenmeesters.

Ligplaats of bootstalling reserveren

Heeft u een offerte ontvangen die u wilt omzetten in een reservering? Laat het ons weten. Wij maken de reservering meteen voor u in orde, zodat u alleen nog maar de boot hoeft aan te leggen. Een ligplaats of bootstalling zoeken was nog nooit zo makkelijk.