Hoe Het Werkt


Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer- en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Over Jachthaven.nl

Jachthaven.nl is het online platform voor jachthavens en ligplaatsen in Nederland. Jachthaven.nl wil haar bezoekers een zo goed en compleet mogelijk beeld geven van het aanbod van jachthavens, faciliteiten en beschikbare ligplaatsen in Nederland. Via jachthaven.nl kunt u als passant snel en eenvoudig een ligplaats boeken in meer dan 150 jachthavens. Tevens heeft u de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen voor vaste ligplaatsen en winterstalling bij meer dan 1000 jachthavens en scheepswerven in Nederland.

Jachthaven.nl B.V.

Albert Einsteinweg 4

8218 NH, Lelystad

Kvk: 57268932

Btw: NL819087440B01

Jachthaven.nl in de media: