Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Vind de juiste jachthaven

Toon alle jachthavens op de kaart Hoe het werkt

Jachthavens in Limburg

Limburg heeft de watersporter ontzettend veel te bieden. Met name rivier de Maas is onder watersporters een geliefde bestemming. Net zo populair zijn de Maasplassen, met een oppervlakte van ruim 3000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederlan. Er vindt dan ook volop waterrecreatie plaats. Er zijn mogelijkheden om te zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën en waterskiën. In de omgeving vindt u een ruim aanbod moderne jachthavens.

Bootstalling en jachtservice in Limburgse jachthavensIn Limburg zijn er genoeg jachthavens die over de nodige faciliteiten beschikken om uw boot te stallen. De Steelhaven uit Roermond is er zo één. De jachthaven heeft unieke voorzieningen voor stalling en onderhoud, en beschikt over een capaciteit van ruim 8.000 m2 aan overdekte botenstalling. Tevens heeft de jachthaven de bschikking over meer dan 15.000m2 aan onoverdekte botenstalling. Hiermee heeft het de grootste winterberging van Zuid-Nederland.

Limburg: horeca en bezienswaardigheden aan het waterBrasserie Alt Arce is gelegen aan het raadhuisplein in het pittoreske dorpje Arcen. De schitterende Brasserie biedt een prachtig maasterras waarbij u onder het genot van een lekker hapje en drankje kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Maas. Verder is Maastricht een stad die u niet mag missen. Met vele historische hoogtepunten staat Maastricht bekend als de meest Bourgondische stad in Nederland. Lekker eten en drinken in een mooie omgeving kan er dan ook overal.

Gratis offerte(s) voor vaste ligplaats(en) en/of bootstalling aanvragen

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens zoeken, boeken en beoordelen (35)

 • Jachthaven Portofino (7 beoordelingen) (PORT)

  Jachthaven Portofino in Eijsden bij Maastricht geeft plaats aan ca 400 pleziervaartuigen en beschikt...

 • WSV Hanssum (2 beoordelingen) (PORT)

  De verenigingshaven biedt mooi ligplaatsen en beschikt over sanitaire voorzieningen, water en stroom. ...

 • Van der Laan Yachting (2 beoordelingen) (PORT)

  De moderne jachthaven is van alle gemakken voorzien en beschikt over douche en toiletvoorzieningen. Tevens...

 • Maastricht Marina (4 beoordelingen) (PORT)

  De luxe jachthaven biedt plaatsen voor jachten tot een lengte van 25 meter. De ruime...

 • Jachthaven Hatenboer (4 beoordelingen) (PORT)

  De fantastisch uitgeruste jachthaven biedt plaats aan 430 schepen en een beveiligde parkeerplaats voor de...

 • Jachthaven Vakantiepark Leukermeer (5 beoordelingen) (PORT)

  Bij Jachthaven Leukermeer bent u aan het juiste adres. Het is de perfecte thuishaven voor...

 • Jachthaven de Maasterp (1 beoordelingen) (PORT)

 • Jachthaven Wanssum (PORT)

 • Resort Marina Oolderhuuske (2 beoordelingen) (PORT)

 • Haven Treech '42 (1 beoordelingen) (PORT)