Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven Treech '42

5 van 5 (1 beoordelingen)

Haven Treech '42

5 van 5 (1 beoordelingen)

Hoewel de grote inham van de havenmonding en het grote clubterrein dit niet doet vermoeden, beschikt Treech '42 over 95 jachten, speedboten en zeilboten. Ingericht met lange en korte drijvende steigers voor boten tot 20 meter. De bezettingsgraad is nagenoeg honderd procent.

De verantwoordelijkheid berust bij het bestuur van Treech '42 die vertegenwoordigd wordt door de havencommissaris en de havenmeester.
In het zomerseizoen is er sprake van flexibiliteit in het beschikbaar zijn van ligplaatsen, maar een echte passantenhaven zal Treech '42 nooit zijn, mede gelet op de doelstellingen van de vereniging.
Bootbezitters zullen zich voor het huren van een vaste ligplaats of voor het bezoek aan onze club moeten aanmelden bij de havenmeester, die de mogelijkheden met u doorneemt. Indien er geen ligplaats beschikbaar is, wordt u desgewenst op een ligplaats-wachtlijst geplaatst.

De havenmeester van Treech '42 zorgt dat alles in de haven goed verloopt en in orde wordt gehouden. Er is een havenreglement van toepassing waar iedereen zich aan moet houden.
Het havenkantoor, kleedkamers, douches en toiletten zijn te vinden op de wal in het gebouw van de havenmeester. De stroomvoorziening op de steigers is voorzien van een zestien ampère gezekerde installatie. Goede drinkwater voorziening is er op de steigers met elf (11) tappunten. Gebruik van de elektriciteit wordt in rekening gebracht aan onze leden-booteigenaren.
Er is een kleine botenhelling aanwezig, die door clubleden, voor eigen risico, altijd in overleg met de havenmeester gebruikt kan worden. Niet-leden dienen gebruik te maken van de Openbare Helling van Maastricht in de Beatrixhaven of onder de Noorderbrug.

In de clubkantine is het met een hapje en een drankje bijzonder gezellig vertoeven .

Voor de afname van vuilwater heeft Treech '42 de samenwerking gezocht met WSV Eijsden, stroom opwaarts gelegen bij het dorp Eijsden.
Op vertoon van de Treech '42 legitimatie kunnen onze bootbezitters gebruik maken van de installatie in Eijsden. Van tevoren moet een afspraak gemaakt worden met de havenmeester van dienst van WVE. Telefoon: 06 83341295. De regeling geldt ook voor passanten bij Treech '42. In het havenkantoor en in de kantine van Treech '42 bevindt zich uitgebreide informatie.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt