Sint Pietersluisweg 59

6212XV Maastricht

+31-85-500-8753

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Haven Treech '42 in Maastricht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

C. P. Mommers
Een Maastrichts pareltje die wij in de regio et sjoenste plekje aon de Maos . En de Cote da Sur van Nederland waar je met vriendelijk Maastrichtse gastvrijheid wordt onvangen.. Top locatie waar de rust aan de poort van Maastricht kortbij is, chapou.
Anoniem
Topplek, en dan maakt het ook niet uit dat de stad wat verder ligt. Genoeg te genieten op de haven met een drankje erbij!

Haven Treech '42

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Hoewel de grote inham van de havenmonding en het grote clubterrein dit niet doet vermoeden, beschikt Treech '42 over 95 jachten, speedboten en zeilboten. Ingericht met lange en korte drijvende steigers voor boten tot 20 meter. De bezettingsgraad is nagenoeg honderd procent.

De verantwoordelijkheid berust bij het bestuur van Treech '42 die vertegenwoordigd wordt door de havencommissaris en de havenmeester.
In het zomerseizoen is er sprake van flexibiliteit in het beschikbaar zijn van ligplaatsen, maar een echte passantenhaven zal Treech '42 nooit zijn, mede gelet op de doelstellingen van de vereniging.
Bootbezitters zullen zich voor het huren van een vaste ligplaats of voor het bezoek aan onze club moeten aanmelden bij de havenmeester, die de mogelijkheden met u doorneemt. Indien er geen ligplaats beschikbaar is, wordt u desgewenst op een ligplaats-wachtlijst geplaatst.

De havenmeester van Treech '42 zorgt dat alles in de haven goed verloopt en in orde wordt gehouden. Er is een havenreglement van toepassing waar iedereen zich aan moet houden.
Het havenkantoor, kleedkamers, douches en toiletten zijn te vinden op de wal in het gebouw van de havenmeester. De stroomvoorziening op de steigers is voorzien van een zestien ampère gezekerde installatie. Goede drinkwater voorziening is er op de steigers met elf (11) tappunten. Gebruik van de elektriciteit wordt in rekening gebracht aan onze leden-booteigenaren.
Er is een kleine botenhelling aanwezig, die door clubleden, voor eigen risico, altijd in overleg met de havenmeester gebruikt kan worden. Niet-leden dienen gebruik te maken van de Openbare Helling van Maastricht in de Beatrixhaven of onder de Noorderbrug.

In de clubkantine is het met een hapje en een drankje bijzonder gezellig vertoeven .

Voor de afname van vuilwater heeft Treech '42 de samenwerking gezocht met WSV Eijsden, stroom opwaarts gelegen bij het dorp Eijsden.
Op vertoon van de Treech '42 legitimatie kunnen onze bootbezitters gebruik maken van de installatie in Eijsden. Van tevoren moet een afspraak gemaakt worden met de havenmeester van dienst van WVE. Telefoon: 06 83341295. De regeling geldt ook voor passanten bij Treech '42. In het havenkantoor en in de kantine van Treech '42 bevindt zich uitgebreide informatie.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt