Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Randwijck

Jachthaven WSV Randwijck

De vereniging is in de loop der tijd meegegroeid met de actuele behoeften. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het beoefenen van de watersport hoog in het vaandel van de club. Dat kan onder andere wijzen op: waterskiën, zeilen, kanoën, recreëren op het water of zwemmen.
Het feit dat het een vereniging is, wil zeggen dat het terrein alleen toegankelijk is voor de leden. Wel kunnen leden – in beperkte mate- ook bezoekers meenemen om met de vereniging kennis te laten maken.
In de jachthaven zijn er circa tachtig ligplaatsen voor zowel zeil- en speedboten, kajuitbootjes of grotere jachten tot c.a. 15 m lengte. De haven is o.a. voorzien van elektriciteit en drinkwater, een trailerhelling en botenkraan (zie havencpomissie).

Zwemmen kan in het verwarmde zwembad, dat in de regel vanaf Pinksteren tot half september geopend is. Ook andere sport- en spelvormen zijn mogelijk; zo ligt er een volleybalveld en een voetbalveld(je) en worden de aanwezige jeu de boules banen graag gebruikt. Langs de Maas is er ruim plaats en gelegenheid voor dagrecreatie en zonnebaden. Voor de kleinere jeugd zijn er vele speelmogelijkheden zoals zandbakken, schommels en andere speeltoestellen.

Daarnaast worden er regelmatig allerlei activiteiten ondernomen waarbij ook de kinderen of oudere jeugd wordt betrokken, met name in de periode van de schoolvakanties. In het clublokaal, Randwijck Harbour & Beach Club is het gezellig toeven, binnen of buiten op het terras met een drankje of hapje, een lunch of diner. Ook snacks, snoep, ijs e.d. zijn verkrijgbaar. Het ruime terras is gedeeltelijk overdekt en biedt een fantastisch uitzicht op de Maas en alle activiteiten die daarop plaatsvinden.

Gedurende het zomerseizoen worden in en rond het clublokaal diverse festiviteiten en activiteiten georganiseerd. In het clubgebouw bevinden zich ook de toiletten en de douche- en kleedlokalen, die overigens ook buiten de openingstijden van het clublokaal bereikbaar zijn. Ook aan de noordzijde van het terrein beschikt de haven over een moderne sanitaire unit.

De haven heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid en bovendien is er een aparte ruimte gereserveerd voor boottrailers.
Op het zeer ruime terrein heeft de haven 135 caravanplaatsen ter beschikking die natuurlijk zeer gewild zijn, maar waar desondanks met regelmaat ook plekken van beschikbaar komen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt