Lage Weerd 10

6229AN Maastricht

+31-85-500-8116

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid


John Geelen

+31-2-670-2244

geelen@wsvrandwijck.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Randwijck in Maastricht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Randwijck

De vereniging is in de loop der tijd meegegroeid met de actuele behoeften. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het beoefenen van de watersport hoog in het vaandel van de club. Dat kan onder andere wijzen op: waterskiën, zeilen, kanoën, recreëren op het water of zwemmen.
Het feit dat het een vereniging is, wil zeggen dat het terrein alleen toegankelijk is voor de leden. Wel kunnen leden – in beperkte mate- ook bezoekers meenemen om met de vereniging kennis te laten maken.
In de jachthaven zijn er circa tachtig ligplaatsen voor zowel zeil- en speedboten, kajuitbootjes of grotere jachten tot c.a. 15 m lengte. De haven is o.a. voorzien van elektriciteit en drinkwater, een trailerhelling en botenkraan (zie havencpomissie).

Zwemmen kan in het verwarmde zwembad, dat in de regel vanaf Pinksteren tot half september geopend is. Ook andere sport- en spelvormen zijn mogelijk; zo ligt er een volleybalveld en een voetbalveld(je) en worden de aanwezige jeu de boules banen graag gebruikt. Langs de Maas is er ruim plaats en gelegenheid voor dagrecreatie en zonnebaden. Voor de kleinere jeugd zijn er vele speelmogelijkheden zoals zandbakken, schommels en andere speeltoestellen.

Daarnaast worden er regelmatig allerlei activiteiten ondernomen waarbij ook de kinderen of oudere jeugd wordt betrokken, met name in de periode van de schoolvakanties. In het clublokaal, Randwijck Harbour & Beach Club is het gezellig toeven, binnen of buiten op het terras met een drankje of hapje, een lunch of diner. Ook snacks, snoep, ijs e.d. zijn verkrijgbaar. Het ruime terras is gedeeltelijk overdekt en biedt een fantastisch uitzicht op de Maas en alle activiteiten die daarop plaatsvinden.

Gedurende het zomerseizoen worden in en rond het clublokaal diverse festiviteiten en activiteiten georganiseerd. In het clubgebouw bevinden zich ook de toiletten en de douche- en kleedlokalen, die overigens ook buiten de openingstijden van het clublokaal bereikbaar zijn. Ook aan de noordzijde van het terrein beschikt de haven over een moderne sanitaire unit.

De haven heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid en bovendien is er een aparte ruimte gereserveerd voor boottrailers.
Op het zeer ruime terrein heeft de haven 135 caravanplaatsen ter beschikking die natuurlijk zeer gewild zijn, maar waar desondanks met regelmaat ook plekken van beschikbaar komen


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt