Hoge Kanaaldijk 80

6212XP Maastricht

+31-85-500-8337

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid


Havenmeester

+31-64-843-1007

s.vanderplas@quicknet.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Kleedkamers
Toiletten
Uw ervaringen over Haven MCC Maastricht in Maastricht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Lion wetzels
Brasserie santé au Port Mcc prachtig uitzicht met een leuk en gezellig terras leuk lunch kaart / diner heerlijk uien soep gegeten 👍mooie uitstraling van binnen complimenten goed verzorgde brasserie
Ingenhut
Als je zo iets schrijft zet er dan een naam bij .en niet anoniem .
Anoniem
Zeer ongezellige haven. Slecht restaurant dat open en dicht gaat wanneer het hun uitkomt. Wie doet wat? Men doet maar wat en niemand houdt zich aan regels en alles wordt hier als normaal gezien. Blijf weg hier

Haven MCC Maastricht

1.0 van 5 (3 beoordelingen)

Hoewel het ledental dit niet doet vermoeden, beschikt MCC slechts over een relatief kleine haven, ingericht met vijftig lange en vijftig korte drijvende steigers. De bezettingsgraad is nagenoeg honderd procent, zodat er weinig mogelijkheden zijn voor nieuwe schepen en gasten. De verantwoordelijkheid berust bij het stichtingsbestuur en is gedelegeerd naar de commissaris havenzaken en de havencommissie.
In het zomerseizoen is er sprake van enige flexibiliteit in het beschikbaar zijn van ligplaatsen, maar een echte passantenhaven zal MCC nooit zijn, mede gelet op de doelstellingen van de vereniging. De havenfaciliteiten zijn voor derden gesloten van 1 oktober tot 1 april.

De technisch beheerder van MCC zorgt dat alles goed verloopt en hij verdeelt de beschikbare ruimte. Er is een havenreglement van toepassing.

Moderne douches en toiletten zijn te vinden bij de kleedkamers van het clubgebouw en in beperkte mate in het gloednieuwe havengebouw zuid. De stroomvoorziening op de steigers is veilig en zestien ampère gezekerd. Goede drinkwaterpunten zijn gekoppeld aan alle hoog-waterpalen. Voor het gebruik van dit alles worden geen extra kosten in rekening gebracht.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt