Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven MCC Maastricht

1 van 5 (1 beoordelingen)

Haven MCC Maastricht

1 van 5 (1 beoordelingen)

Hoewel het ledental dit niet doet vermoeden, beschikt MCC slechts over een relatief kleine haven, ingericht met vijftig lange en vijftig korte drijvende steigers. De bezettingsgraad is nagenoeg honderd procent, zodat er weinig mogelijkheden zijn voor nieuwe schepen en gasten. De verantwoordelijkheid berust bij het stichtingsbestuur en is gedelegeerd naar de commissaris havenzaken en de havencommissie.
In het zomerseizoen is er sprake van enige flexibiliteit in het beschikbaar zijn van ligplaatsen, maar een echte passantenhaven zal MCC nooit zijn, mede gelet op de doelstellingen van de vereniging. De havenfaciliteiten zijn voor derden gesloten van 1 oktober tot 1 april.

De technisch beheerder van MCC zorgt dat alles goed verloopt en hij verdeelt de beschikbare ruimte. Er is een havenreglement van toepassing.

Moderne douches en toiletten zijn te vinden bij de kleedkamers van het clubgebouw en in beperkte mate in het gloednieuwe havengebouw zuid. De stroomvoorziening op de steigers is veilig en zestien ampère gezekerd. Goede drinkwaterpunten zijn gekoppeld aan alle hoog-waterpalen. Voor het gebruik van dit alles worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt