Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Vind de juiste jachthaven

Toon alle jachthavens op de kaart Hoe het werkt

Jachthavens in Groningen

Groningen is een provincie waar de watersport tot aan de hoofdstad ‘Groningen’ wijd verspreid is. Van de Eemshaven tot aan de Waddenzee, en van het Lauwersmeer tot het Zuidlaardermeer, via een prachtig vaarwegenstelsel zijn er vele unieke watersportrecreatie gebieden te bereiken. Hier vindt u jachthavens met alles wat u nodig heeft voor een prachtig verblijf in het hoge noorden.

Bootstalling en jachtservice in Groningse jachthavens


Vele jachthavens beschikken over prima faciliteiten voor bootonderhoud. Enkele Groningse jachthavens zijn gespecialiseerd in jachtservice diensten. Mocht u in de wintermaanden onderhoud aan de boot willen (laten) verrichten, of u zoekt een plek waar u in alle rust en met de beste faciliteiten tot uw beschikking de belangrijke klussen kunt afwerken? Er gaat niets boven Groningen!

Groningen: horeca en bezienswaardigheden aan het water


De stad Groningen biedt diverse unieke ligplaatsen, waar u middenin het bruisende centrum verblijft. Omringd door restaurants, theaters en alles wat het leven in Groningen zo aangenaam maakt, kunt u vanuit de boot kiezen voor een ontspannen avondje ‘city experience’ vanuit de kuip, of een diner in een van de vele toprestaurants.

Gratis offerte(s) voor vaste ligplaats(en) en/of bootstalling aanvragen

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens zoeken, boeken en beoordelen (39)

 • Jachthaven Reiderhaven (4 beoordelingen) (PORT)

  Jachthaven Reiderhaven bevindt zich in Beerta, in het Oosten van de provincie Groningen. De jachthaven...

 • Jachthaven Midwolda (5 beoordelingen) (PORT)

  Moderne, ruime jachthaven direct gelegen aan de Noordrand van het Oldambtmeer bij Blauwestad in de...

 • Jachthaven Winschoten (PORT)

  Jachthaven Winschoten; De jachthaven in Winschoten is een centraal gelegen jachthaven vlakbij het centrum van Winschoten....

 • Jachthaven Scheemda (PORT)

  Jachthaven Scheemda is gelegen langs het Winschoterdiep in de provincie Groningen. Met mooie natuur, fiets-...

 • Jachthaven Marenland (2 beoordelingen) (PORT)

 • Jachthaven Lauwersmeer (1 beoordelingen) (PORT)

 • Jachthaven Briltil (1 beoordelingen) (PORT)

 • Jachthaven Erica (PORT)

 • Recreatiehaven Onderdendam (PORT)

 • Jachthaven Noordergat (PORT)