Spoorstraat 15

9989BP Warffum

059-579-4003

20

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportvereniging Oude Weer

Watersportvereniging Oude Weer in het Groningse Warffum exploiteert een van de noordelijkste binnenhaventjes van Nederland. De haven valt onder een beschermd dorpsgezicht, maar de kade is onlangs gerenoveerd. De laagste brug heeft een vrije doorvaarthoogte van 2,65 meter.

De vaste ligplaatsen van de haven vindt u aan de A.G. Bellstraat, de Groot Hofstraat en (gedeeltelijk) de Havenstraat. Wanneer deze ligplaatsen niet zijn verhuurd kunnen deze voor de periode van één jaar worden verhuurd aan mensen die niet in Warffum wonen. Echter is er in de zomerperiode plaats voor ca. 10 passantenboten.

De kopse steiger is rolstoelvriendelijk en er is een toiletgebouwtje met toilet, een ruime gescheiden doucheruimte en een uitstortvoorziening voor een chemisch toilet. De aanlegsteiger is voorzien van stroompunten en een gratis watertappunt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Oude Weer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt