Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging Oude Weer

Watersportvereniging Oude Weer

Watersportvereniging Oude Weer in het Groningse Warffum exploiteert een van de noordelijkste binnenhaventjes van Nederland. De haven valt onder een beschermd dorpsgezicht, maar de kade is onlangs gerenoveerd. De laagste brug heeft een vrije doorvaarthoogte van 2,65 meter.

De vaste ligplaatsen van de haven vindt u aan de A.G. Bellstraat, de Groot Hofstraat en (gedeeltelijk) de Havenstraat. Wanneer deze ligplaatsen niet zijn verhuurd kunnen deze voor de periode van één jaar worden verhuurd aan mensen die niet in Warffum wonen. Echter is er in de zomerperiode plaats voor ca. 10 passantenboten.

De kopse steiger is rolstoelvriendelijk en er is een toiletgebouwtje met toilet, een ruime gescheiden doucheruimte en een uitstortvoorziening voor een chemisch toilet. De aanlegsteiger is voorzien van stroompunten en een gratis watertappunt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Oude Weer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt