Spoorstraat 15

9989BP Warffum

+31-85-500-8837

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportvereniging Oude Weer in Warffum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Edske en Geertje Richards
Prachtig haventje, super aardige havenmeesters, mooie omgeving , erg leuk dorp met prachtige huizen, prima douche, nou ja het kan allemaal niet op. En dat voor zo'n buitengewoon billijke prijs.
Sanneman
Schitterende rustig haventje. Superhandig havenmeester met zijn vrouw.Heerlijke douche en schoon

Watersportvereniging Oude Weer

Watersportvereniging Oude Weer in het Groningse Warffum exploiteert een van de noordelijkste binnenhaventjes van Nederland. De haven valt onder een beschermd dorpsgezicht, maar de kade is onlangs gerenoveerd. De laagste brug heeft een vrije doorvaarthoogte van 2,65 meter.

De vaste ligplaatsen van de haven vindt u aan de A.G. Bellstraat, de Groot Hofstraat en (gedeeltelijk) de Havenstraat. Wanneer deze ligplaatsen niet zijn verhuurd kunnen deze voor de periode van één jaar worden verhuurd aan mensen die niet in Warffum wonen. Echter is er in de zomerperiode plaats voor ca. 10 passantenboten.

De kopse steiger is rolstoelvriendelijk en er is een toiletgebouwtje met toilet, een ruime gescheiden doucheruimte en een uitstortvoorziening voor een chemisch toilet. De aanlegsteiger is voorzien van stroompunten en een gratis watertappunt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Oude Weer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (4)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
8.0 m - 3.0 m € 3,50 Boek nu
10.0 m - - € 4,00 Boek nu
12.0 m - - € 4,50 Boek nu
150.0 m - - € 5,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt