Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Op 't End

Jachthaven W.V. Op 't End

Jachthaven W.V. Op 't End in het Groningse Uithuizen is een knus haventje in de binnenstad. Deze is gelegen aan het einde van het kanaal Westerwijtwerdermaar, op de hoek van Snik en Havenweg.

Passenten ontvangen bij de laatste brug voor de haven een sleutel voor het havengebouwtje waar basisvoorzieningen zoals wastafel, douche en wc zijn geplaatst. Eveneens ontvangt u informatie van de VVV. Dagelijks bezoekt de havenmeester om 18:00 de haven om het havengeld te innen en eventuele vragen te beantwoorden.

Bezienswaardigheden in de buurt zijn onder meer de Menkemaborg, met fraaie tuinen, grachten en singels. Vanuit Uithuizen kunt u ook wadlooptochten doen bij Stichting Uithuizerwad. Winkels en eetgelegenheden vindt u op loopafstand.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Op 't End delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt