Snik 57

9981EE Uithuizen

+31-85-500-8577

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. Op 't End in Uithuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. Op 't End

Jachthaven W.V. Op 't End in het Groningse Uithuizen is een knus haventje in de binnenstad. Deze is gelegen aan het einde van het kanaal Westerwijtwerdermaar, op de hoek van Snik en Havenweg.

Passenten ontvangen bij de laatste brug voor de haven een sleutel voor het havengebouwtje waar basisvoorzieningen zoals wastafel, douche en wc zijn geplaatst. Eveneens ontvangt u informatie van de VVV. Dagelijks bezoekt de havenmeester om 18:00 de haven om het havengeld te innen en eventuele vragen te beantwoorden.

Bezienswaardigheden in de buurt zijn onder meer de Menkemaborg, met fraaie tuinen, grachten en singels. Vanuit Uithuizen kunt u ook wadlooptochten doen bij Stichting Uithuizerwad. Winkels en eetgelegenheden vindt u op loopafstand.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Op 't End delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt