Kies een pakket dat past bij uw jachthaven. Adverteren

gratis, geen contract € 0,00 per jaar

Geheel gratis een vermelding. Jachthaven.nl neemt bij interesse van "aanvragers" bij u in de regio telefonisch of per E-mail contact met u. Het enige wat we ervoor terug verwachten is dat u de aanvragers goed op de hoogte stelt binnen de redelijke termijn van 1 werkdag, van de mogelijkheden in uw haven. Dat zou u anders immers ook doen ? Reageren op aanvragen die binnenkomen ? Wij bieden u de mogelijkheid om voor bepaalde catagoriën standaard te antwoorden "U ligt vol" , werkt met een "(leden)wachtlijst" of heeft alleen plek voor boten met een bepaalde lengte. Indien wij -op uw verzoek- moeten assisteren verzoeken wij u over te stappen naar het betaalde pakket (behouden vaart) van 39 euro per jaar. Wanneer actieve assistentie (bellen/nabellen van aanvrager) van de online havenmeester benodigd is rekenen we daar 35 euro per seizoenboeking voor. De eerste 3 zijn inbegrepen in het behouden vaart pakket. 

"No cure no pay" pakket € 0,00 per jaar

In 2016 zijn we begonnen met dit pakket. Toen bemiddelden we actief tussen huurder en verhuurder van vaste ligplaatsen. Vrijwel alle havens in Nederland waren actief met dit pakket. Na de overname in 2018 is dit model verlaten en hebben we havens pro-actief gewezen op de veel goedkopere mogelijkheid tot een (vrijwillige) bijdrage van 39 euro voor gebruik van het platform. Het No cure no pay pakket vraagt louter voor een actieve bemiddeling (dus niet wanneer u zelf de aanvragers beantwoord) een vergoeding van 35 euro voor een seizoenboeking. Deze 35 euro is een vergoeding voor het bellen naar haven en aanvrager om tot een match te komen en representeert de arbeid die daarbij komt kijken.  Alle prijzen op deze pagina zijn ex btw. 

Registratie € 1,00 per jaar

Louter voor registratie op het platform betaald u 1 euro voor de volledigheid op het platform. 

 

 

Gratis vermelding referentiebetaling 1 euro -> Jachthaven bedrijfsvermelding € 1,00 per jaar

Geheel gratis een vermelding, wij nemen bij intresse van "aanvragers" bij u in de regio telefonisch of per E-mail contact met u. Het enige wat we ervoor terug verwachten is dat u de aanvragers goed op de hoogte stelt binnen de redelijke termijn van 1 werkdag, van de mogelijkheden in uw haven. Dat zou u anders immers ook doen; reageren op aanvragen die binnenkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om voor bepaalde catagoriën standaard te antwoorden "U ligt vol" , werkt met een "(leden)wachtlijst" of heeft alleen plek voor boten met een bepaalde lengte. Ter verificatie van uw gegevens en actueel houden van uw gegevens vragen wij jaarlijks 1 euro, deze krijgt u op verzoek retour.   Indien wij moeten reageren of assistentie verlenen rekenen we daar 39 euro per jaar voor, of 35 euro per match.  (het behouden vaart pakket) 

Privé ligplaatsen (particulier) € 1,00 per jaar

- Als particulier uw privé ligplaatsen aanbieden
- Bijverdienen met uw gastvrijheid
- Tot 3 ligplaatsen aanmaken en verhuren
- Uw eigen profielpagina op Jachthaven.nl
- Watersporters boeken en betalen direct, Jachthaven.nl stort het geld direct door naar uw rekening en houdt daarbij 10% commissie in. No cure no pay dus. Uitsluitend 1 euro voor de instandhouding van uw account en het actueel houden van de gegevens.

-commissiemodel- Jachthaven Vermelding € 2,00 per jaar

- Profielpagina op Jachthaven.nl
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Accepteer aanvragen voor uw jachthaven

- Is gratis: de betaling van 2 euro dient ter verificatie van de gegevens die online staan. Na betaling wordt deze op uw verzoek geretourneerd. Mocht u de service van Jachthaven.nl op prijs stellen, beschouwen we het als aanmoedinging om ons werk nog beter te doen. 

Jachthaven.nl rekent standaard geen commissie. En wil dat ook niet.  Dit abonnement is een uitzondering. Uitsluitend op uw verzoek kan Jachthaven.nl actief (dus op uw verzoek) voor u bemiddelen en "de online havenmeester" voor u zijn, in dat geval handelen wij alle telefonische en online aanvragen die bij ons binnen komen voor u af. Wij sturen de prijsopgave/offertes, stellen we in uw opmaak het contract op, (eventueel factureren) maar doen de correspondentie.  In dat geval rekenen wij een vergoeding van 39 euro per maand, of 35 euro per "match" (zie behouden vaart pakket)  Scheelt u een hoop tijd en ergernis. Maar ons verdienmodel is dat u het zo veel als mogelijk zelf doet, we helpen u echter graag ! 

 

All hands on deck - PREMIUM € 39,00 per maand

Jachthaven.nl regelt alles ! Wij beantwoorden uw telefoontjes, registreren mails en beantwoorden deze met offertes en aanvragen. Geen omkijken meer aan dus: u geeft ons uw beschikbaarheid en prijzen door, wij regelen de rest. 

 

- Profielpagina op Jachthaven.nl
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Booteigenaren kunnen offertes aanvragen in uw haven
- Accepteer ook passantenboekingen via de handige module
- Ongelimiteerde (FUB) publicaties op het veelgelezen Havenbulletin
- Premium plaatsing binnen de lokale en landelijke zoekresultaten
- Geen variabele vergoeding: per plaatsing/seizoen een vast bedrag 39 euro per maand 

Behouden Vaart € 39,00 per jaar

- Profielpagina op Jachthaven.nl 
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Publicatie over uw jachthaven op het veelgelezen Havenbulletin

Captains Account (inclusief Passanten) € 71,00 per jaar

- Hoger in zoek-resultaten en daardoor meer aanvragen voor uw haven ! 

- Profielpagina op Jachthaven.nl
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Accepteer aanvragen voor uw jachthaven
- Publicatie over uw jachthaven op het veelgelezen Havenbulletin
- Accepteer ook passantenboekingen en betalingen via de handige module