Kies een pakket dat past bij uw jachthaven. Adverteren

Gratis pakket inclusief Passanten module - nooit meer de smoes "het havenkantoor was dicht, dus ik kon niet betalen" € 0,00 per jaar

Passantenboeking is gratis. 

Bij de passanten -module accepteren wij online voor u betalingen en reserveringen voor uw passsantensteiger. U ontvangt direct een sms of mail dat er een boot aankomt, en dat deze betaald heeft. U ontvangt een copy van de factuur aan de passant, en ontvangt ook direct een credit-nota van Jachthaven.nl zonder enige inhouding. Zo kunt u met gemak online betalingen accepteren en is er geen excuus voor de passant om nog niet te betalen. U ontvangt de betalingen dus rechtstreeks van ons, zonder enige inhouding. 

gratis, geen contract € 0,00 per jaar

Geheel gratis een vermelding, wij nemen bij interesse van "aanvragers" bij u in de regio telefonisch of per E-mail contact met u. Het enige wat we ervoor terug verwachten is dat u de aanvragers goed op de hoogte stelt binnen de redelijke termijn van 1 werkdag, van de mogelijkheden in uw haven. Dat zou u anders immers ook doen; reageren op aanvragen die binnenkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om voor bepaalde catagoriën standaard te antwoorden "U ligt vol" , werkt met een "(leden)wachtlijst" of heeft alleen plek voor boten met een bepaalde lengte. Indien wij moeten assisteren verzoeken wij u over te stappen naar het betaalde pakket (behouden vaart) van 39 euro per jaar. 

"No cure no pay" pakket € 0,00 per jaar

In 2016 zijn we begonnen met dit pakket. Toen bemiddelden we actief tussen huurder en verhuurder van vaste ligplaatsen. Vrijwel alle havens in Nederland waren actief met dit pakket. Na de overname in 2018 is dit model verlaten en hebben we havens pro-actief gewezen op de veel goedkopere mogelijkheid tot een (vrijwillige) bijdrage van 39 euro voor gebruik van het platform. 

Gratis vermelding referentiebetaling 1 euro -> Jachthaven bedrijfsvermelding € 1,00 per jaar

Geheel gratis een vermelding, wij nemen bij intresse van "aanvragers" bij u in de regio telefonisch of per E-mail contact met u. Het enige wat we ervoor terug verwachten is dat u de aanvragers goed op de hoogte stelt binnen de redelijke termijn van 1 werkdag, van de mogelijkheden in uw haven. Dat zou u anders immers ook doen; reageren op aanvragen die binnenkomen. Wij bieden u de mogelijkheid om voor bepaalde catagoriën standaard te antwoorden "U ligt vol" , werkt met een "(leden)wachtlijst" of heeft alleen plek voor boten met een bepaalde lengte. Ter verificatie van uw gegevens en actueel houden van uw gegevens vragen wij jaarlijks 1 euro, deze krijgt u op verzoek retour.   Indien wij moeten reageren of assistentie verlenen rekenen we daar 39 euro per jaar voor. (het behouden vaart pakket) 

Jachthaven Vermelding € 1,00 per jaar

- Profielpagina op Jachthaven.nl
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Accepteer aanvragen voor uw jachthaven

- Is gratis: de betaling van 1 euro dient ter verificatie van de gegevens die online staan. Na betaling wordt deze op uw verzoek geretourneerd. Mocht u de service van Jachthaven.nl op prijs stellen, beschouwen we het als aanmoedinging om ons werk nog beter te doen. 

Jachthaven.nl rekent standaard geen commissie. En wil dat ook niet. Uitsluitend op uw verzoek kan Jachthaven.nl actief (dus op uw verzoek) voor u bemiddelen en "de online havenmeester" voor u zijn, in dat geval handelen wij alle telefonische en online aanvragen die bij ons binnen komen voor u af. Wij sturen de prijsopgave/offertes, stellen we in uw opmaak het contract op, (eventueel factureren) maar doen de correspondentie.  In dat geval rekenen wij een vergoeding van 39 euro per maand, of 10% vergoeding over de netto aangebrachte ligplaats-omzet. Scheelt u een hoop tijd en ergernis. Maar ons verdienmodel is dat u het zo veel als mogelijk zelf doet, we helpen u echter graag ! 

 

All hands on deck - PREMIUM € 39,00 per maand

Jachthaven.nl regelt alles ! Wij beantwoorden uw telefoontjes, registreren mails en beantwoorden deze met offertes en aanvragen. Geen omkijken meer aan dus: u geeft ons uw beschikbaarheid en prijzen door, wij regelen de rest. 

 

- Profielpagina op Jachthaven.nl
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Booteigenaren kunnen offertes aanvragen in uw haven
- Accepteer ook passantenboekingen via de handige module
- Ongelimiteerde (FUB) publicaties op het veelgelezen Havenbulletin
- Premium plaatsing binnen de lokale en landelijke zoekresultaten
- Geen variabele vergoeding: per plaatsing/seizoen een vast bedrag van 30 euro 

Behouden Vaart € 39,00 per jaar

- Profielpagina op Jachthaven.nl 
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Publicatie over uw jachthaven op het veelgelezen Havenbulletin

Captains Account (inclusief Passanten) € 59,00 per jaar

- Hoger in zoek-resultaten en daardoor meer aanvragen voor uw haven ! 

- Profielpagina op Jachthaven.nl
- Goed vindbaar in online zoekmachines
- Accepteer aanvragen voor uw jachthaven
- Publicatie over uw jachthaven op het veelgelezen Havenbulletin
- Accepteer ook passantenboekingen en betalingen via de handige module