Adverteren bij Jachthaven.nl. Pakketten voor jachthavens

Wat adverteren op Jachthaven.nl inhoudt:

Adverteerders op Jachthaven.nl kunnen eenvoudig een eigen advertentie aanmaken. Deze advertentie komt, afhankelijk van de keuze, op de voorpagina van Jachthaven.nl, in de zoekresultaten of met een artikel in het Havenbulletin. Adverteer uw product, dienst of bedrijf. Ook kunt u een advertentie over uw boot die te koop staat plaatsen. U stelt een budget in wat u maximaal aan uw advertentie wilt besteden. In uw profiel kunt u de statistieken van uw advertentie bekijken.

Het bereik van Jachthaven.nl

Jachthaven.nl bereikt dagelijks ruim 2000 watersporters (meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand). Deze bezoekers zijn:

  1. Bootbezitters
  2. Aan het varen (op zoek naar informatie over jachthavens)
  3. Een boot aan het kopen (oriënteren op de randvoorwaarden zoals ligplaats en stalling).
U moet inloggen om een advertentie te kunnen bestellen.


Adverteren op Jachthaven.nl

De mogelijkheden

Uw advertentie op de voorpagina
Plaats uw advertentie op de voorpagina van Jachthaven.nl – tussen de mooiste jachthavens van Nederland! Met een interactieve weergave op ons platform bent u verzekerd van de ultieme VIP-seat in de online watersport. Op Jachthaven.nl komen dagelijks duizenden liefhebbers, professionals en newbees bij elkaar, op zoek naar de beste informatie over jachthavens en het leukste watersportnieuws. Zorg dat uw bedrijf ook de aandacht krijgt die het verdient en kies voor een advertentie in de spotlights.
Uw advertentie in de zoekresultaten
Plaats uw advertentie in het hart van de doelgroep. Met zichtbaarheid in de zoekresultaten van Jachthaven.nl bent u precies op de juiste plek vertegenwoordigd. Uw bedrijf onder de aandacht van watersporters op zoek een mooie bestemming voor het weekend, of tijdens het dromen van hun favoriete vaarbestemming. Daarnaast communiceert u rechtstreeks met booteigenaren op zoek naar een vaste ligplaats of geschikte bootstalling. De advertentie kan voor een optimaal resultaat vertoond worden op basis van onze gegevens over uw specifieke doelgroep en locatie. Zo profiteert u met uw advertentie van de uitgebreide digitale database van het Jachthaven.nl platform.
Artikel op het veelgelezen Havenbulletin + social media
Zet uw bedrijf eens in het zonnetje op het Havenbulletin. Een interview met de directeur of een mooie review van uw nieuwste product? De online havenmeesters van Jachthaven.nl zijn ware taalkunstenaars. Zij maken er gegarandeerd iets moois van. Eigen tekst (beeld en video) aanleveren mag natuurlijk ook. Het artikel staat een week lang op de voorpagina van het Havenbulletin. Daarnaast heeft u altijd extra bereik via onze Facebook en Instagram en natuurlijk plaatsen we een link naar uw bedrijf. Goed voor uw vermelding in Google en voor meer bezoekers op uw eigen website.

Wie is Jachthaven.nl?

Via jachthaven.nl kunnen gebruikers snel en eenvoudig online ligplaatsen en stallingen vergelijken, reserveren en beoordelen. Jachthaven.nl werkt daarvoor samen met ruim 1000 jachthavens, scheepswerven en bootstallingen in Nederland. Wij verwerken zo’n 50 aanvragen per dag. Dit varieert van vaste ligplaatsen voor een heel seizoen, tot bootstalling voor de winter, of een korte periode. Wij gaan met de informatie (naw gegevens, bootgegevens, en wens voor een ligplaats en/of bootstalling) van onze klant op zoek naar de beste oplossing.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een advertentie op Jachthaven.nl? Neem dan contact op met de sales afdeling via <a href="mailto:adverteren@jachthaven.nl">adverteren@jachthaven.nl</a>. Zij nemen graag contact met u op voor de mogelijkheden voor Bannering, Sponsored Content, Branded Content en bannering.