Handelskade West 12

9934AA Delfzijl

+31-85-500-8379

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Zeilvereniging Neptunus in Delfzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Zeilvereniging Neptunus

De jachthaven Neptunus is bereikbaar via het havenkanaal. Neptunus is een echte verenigingshaven. Met meer dan 4000 passanten per jaar is het duidelijk dat Delfzijl een prima stop-over is voor watersporters die op doortocht zijn naar het noordoosten of zuidwesten.

In de haven kunt u diesel tanken en is ook een afzuigpunt voor uw vuilwatertank voorhanden. U ligt hier in een getijdenhaven, daarom zijn er stevige drijvende steigers, voorzien van elektriciteit en water. Ook zijn de steigers ‘s nachts verlicht.

Aan het eind van de lange steiger vindt u het drijvende clubgebouw. Hier bevinden zich de douches, toiletten en wasmachine/wasdroger. Er is zelfs een invalidentoilet ter beschikking.

Uw ervaringen over Jachthaven ZV Neptunus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt