Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zeilvereniging Neptunus

Jachthaven Zeilvereniging Neptunus

De jachthaven Neptunus is bereikbaar via het havenkanaal. Neptunus is een echte verenigingshaven. Met meer dan 4000 passanten per jaar is het duidelijk dat Delfzijl een prima stop-over is voor watersporters die op doortocht zijn naar het noordoosten of zuidwesten.

In de haven kunt u diesel tanken en is ook een afzuigpunt voor uw vuilwatertank voorhanden. U ligt hier in een getijdenhaven, daarom zijn er stevige drijvende steigers, voorzien van elektriciteit en water. Ook zijn de steigers ‘s nachts verlicht.

Aan het eind van de lange steiger vindt u het drijvende clubgebouw. Hier bevinden zich de douches, toiletten en wasmachine/wasdroger. Er is zelfs een invalidentoilet ter beschikking.

Uw ervaringen over Jachthaven ZV Neptunus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt