Eemskanaal Nz 70

9713AB Groningen

+31-85-500-8399

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Groninger Motorboot Club in Groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Groninger Motorboot Club

De jacht- en passantenhaven van Groninger Motorclub ligt op ongeveer 1,5 km van het stadscentrum van Groningen. Deze rustige haven bevindt zich aan de overzijde van de Tasmantoren, langs de Staande Mast Route op de kruising Eemskanaal, V. Starkenborghkanaal en het Eemskanaal.

Passanten zijn niet alleen in de zomer van harte welkom, ook in de wintermaanden zijn er ligplaatsen beschikbaar. De vaarcicuits in de omgeving hebben zelfbedieningsbruggen en enkele zelfbedieningssluizen die u met een sleutel kunt openen.

Voorzieningen als elektra, water, douches en wasmachines zijn aanwezig op de Jachthaven. Daarnaast kunt u gebruik maken van de fietsenberging en is er een uitgifte- en innamepunt voor de provinciale brug- en sluissleutel. Op loopafstand vindt u een restaurant, evenals een supermarkt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Groninger Motorboot Club delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt