Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Groninger Motorboot Club

Jachthaven Groninger Motorboot Club

De jacht- en passantenhaven van Groninger Motorclub ligt op ongeveer 1,5 km van het stadscentrum van Groningen. Deze rustige haven bevindt zich aan de overzijde van de Tasmantoren, langs de Staande Mast Route op de kruising Eemskanaal, V. Starkenborghkanaal en het Eemskanaal.

Passanten zijn niet alleen in de zomer van harte welkom, ook in de wintermaanden zijn er ligplaatsen beschikbaar. De vaarcicuits in de omgeving hebben zelfbedieningsbruggen en enkele zelfbedieningssluizen die u met een sleutel kunt openen.

Voorzieningen als elektra, water, douches en wasmachines zijn aanwezig op de Jachthaven. Daarnaast kunt u gebruik maken van de fietsenberging en is er een uitgifte- en innamepunt voor de provinciale brug- en sluissleutel. Op loopafstand vindt u een restaurant, evenals een supermarkt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Groninger Motorboot Club delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt