Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Appingedam

Jachthaven Appingedam

De jachthaven van Appingedam ligt tussen het historische winkelcentrum en het nieuwe winkelhart Overdiep. De haven beschikt over 50 mooie ligplaatsen en is voorzien van alle faciliteiten, zoals een havenkantoor, sanitair en stroomvoorzieningen. Naast de haven is een gezellig paviljoen, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het uitzicht op de haven, het historische centrum en het Nieuwe Diep.

Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is Jachthaven Appingedam ideaal om aan te meren. Ook bieden nabij gelegen natuurgebieden vele mogelijkheden.

In het havenkantoor kunt u terecht voor al uw vragen.

De havenmeesters/brugwachters zetten zich vol enthousiasme in om er een gezellige haven van te maken.

Jachthaven Appingedam heeft een capaciteit aan ligplaatsen voor ca. 50 schepen, van sloep tot schepen van meer dan 10 meter. Ook aan de kade aan de centrumkant kunnen passanten aanmeren. Hier is ruimte voor schepen langer dan 15 meter en diepgang tot 1,90 meter. De ligplaatsen zijn voorzien van in- en uitstapsteigers.
De waterdiepte in de haven bedraagt ruim 1,40 - 1,50 meter.

Jachthaven Appingedam biedt kwaliteit, veiligheid, comfort en een compleet aanbod van uitstekende havenfaciliteiten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt