Stadshaven 4

9902DA Appingedam

+31-85-500-8488

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Appingedam in Appingedam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Appingedam

De jachthaven van Appingedam ligt tussen het historische winkelcentrum en het nieuwe winkelhart Overdiep. De haven beschikt over 50 mooie ligplaatsen en is voorzien van alle faciliteiten, zoals een havenkantoor, sanitair en stroomvoorzieningen. Naast de haven is een gezellig paviljoen, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het uitzicht op de haven, het historische centrum en het Nieuwe Diep.

Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is Jachthaven Appingedam ideaal om aan te meren. Ook bieden nabij gelegen natuurgebieden vele mogelijkheden.

In het havenkantoor kunt u terecht voor al uw vragen.

De havenmeesters/brugwachters zetten zich vol enthousiasme in om er een gezellige haven van te maken.

Jachthaven Appingedam heeft een capaciteit aan ligplaatsen voor ca. 50 schepen, van sloep tot schepen van meer dan 10 meter. Ook aan de kade aan de centrumkant kunnen passanten aanmeren. Hier is ruimte voor schepen langer dan 15 meter en diepgang tot 1,90 meter. De ligplaatsen zijn voorzien van in- en uitstapsteigers.
De waterdiepte in de haven bedraagt ruim 1,40 - 1,50 meter.

Jachthaven Appingedam biedt kwaliteit, veiligheid, comfort en een compleet aanbod van uitstekende havenfaciliteiten.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt