Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven Motorbootvereniging Abel Tasman

Haven Motorbootvereniging Abel Tasman

Motorboot Vereniging Abel Tasman is een vereniging met veel actieve leden. Ze heeft een eigen haven, 't Dok en de functie van havenmeester wordt door de leden zelf ingevuld. De vereniging heeft een evenementen- en clubhuiscommissie.

Passanten uit Nederland en andere landen weten de haven aan het oude Eemskanaal maar al te goed te vinden. Door de uitzonderlijke ligging van de haven biedt deze dan ook goede mogelijkheden voor een tocht naar de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden. Ook kan men de Eems opvaren richting Emden, Leer en andere Duitse haventjes bezoeken. Via de Roggenkampsluis verkrijgt men toegang tot het Damsterdiep. Friesland en Drenthe bereikt men door het Eemskanaal in westelijke richting te bevaren.

Op de site vindt u verwijzingen en verenigingsinformatie welke uw verblijf in de jachthaven en de gemeente Delfzijl zullen veraangenamen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt