Eemskanaal N.Z. 2

9934RG Delfzijl

+31-85-500-8096

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Haven Motorbootvereniging Abel Tasman in Delfzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Haven Motorbootvereniging Abel Tasman

Motorboot Vereniging Abel Tasman is een vereniging met veel actieve leden. Ze heeft een eigen haven, 't Dok en de functie van havenmeester wordt door de leden zelf ingevuld. De vereniging heeft een evenementen- en clubhuiscommissie.

Passanten uit Nederland en andere landen weten de haven aan het oude Eemskanaal maar al te goed te vinden. Door de uitzonderlijke ligging van de haven biedt deze dan ook goede mogelijkheden voor een tocht naar de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden. Ook kan men de Eems opvaren richting Emden, Leer en andere Duitse haventjes bezoeken. Via de Roggenkampsluis verkrijgt men toegang tot het Damsterdiep. Friesland en Drenthe bereikt men door het Eemskanaal in westelijke richting te bevaren.

Op de site vindt u verwijzingen en verenigingsinformatie welke uw verblijf in de jachthaven en de gemeente Delfzijl zullen veraangenamen.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt