Scheepsjagerstraat 2

9679ZJ Scheemda

40

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Wifi
Speeltuin
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Scheemda

Jachthaven Scheemda is gelegen langs het Winschoterdiep in de provincie Groningen. Met mooie natuur, fiets- en wandelroutes in de omgeving is deze haven een geschikte basis voor ontspanning en recreatie.

De haven beschikt over 30 vaste ligplaatsen en 15 voor passanten. U kunt de haven via het Winschoterdiep bereiken, met de auto via de snelweg A7, of via Station Scheemda op 2 km afstand. Binnen loopafstand van de jachthaven vindt u een winkelcentrum met o.a. supermarkten en horeca.

De haven is alleen te bereiken voor boten met een maximale doorvaarhoogte van 2,90 m (hoogholtjes). Op het terrein vindt naast basissanitair (geschikt voor invaliden) ook een trailerhelling en een vuilwaterstation (ook voor chemische toiletten).

Uw ervaringen over Jachthaven Scheemda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Check direct of het op jouw datum nog beschikbaar is


Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
0.1 m 0.03 m 0.01 m € 10,00 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt