Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Scheemda

Jachthaven Scheemda

Jachthaven Scheemda is gelegen langs het Winschoterdiep in de provincie Groningen. Met mooie natuur, fiets- en wandelroutes in de omgeving is deze haven een geschikte basis voor ontspanning en recreatie.

De haven beschikt over 30 vaste ligplaatsen en 15 voor passanten. U kunt de haven via het Winschoterdiep bereiken, met de auto via de snelweg A7, of via Station Scheemda op 2 km afstand. Binnen loopafstand van de jachthaven vindt u een winkelcentrum met o.a. supermarkten en horeca.

De haven is alleen te bereiken voor boten met een maximale doorvaarhoogte van 2,90 m (hoogholtjes). Op het terrein vindt naast basissanitair (geschikt voor invaliden) ook een trailerhelling en een vuilwaterstation (ook voor chemische toiletten).

Uw ervaringen over Jachthaven Scheemda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
0.1 0.03 0.01 € 10.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt