Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Midwolda

4.6 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Midwolda

4.6 van 5 (5 beoordelingen)

In de jachthaven van Midwolda vindt u alle ingrediënten voor een plezierig verblijf met uw eigen boot.

Er zijn een aantal ligplaatsen voor passanten beschikbaar. Voor schepen tot 8,5 meter hebben wij boxen gereserveerd. Schepen langer dan 8,5 meter kunnen terecht aan de Passantensteiger. Naast gratis wifi en toiletten en douches zijn er nog vele andere voorzieningen in de jachthaven aanwezig. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in Paviljoen de Waternimf.

Op dit moment is het Oldambtmeer alleen bereikbaar vanaf het Winschoterdiep. Kijk bij bereikbaarheid hoe u met uw boot naar de jachthaven kunt varen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (3)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
13 4 1.3 € 13.00 gratis € 0.95 € 0.95 Boek nu
10 4 1.3 € 10.00 gratis € 0.95 € 0.95 Boek nu
8 3 1.3 € 8.00 gratis € 0.95 € 0.95 Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt