Redersplein 6

9685AW Blauwestad

+31-85-500-8205

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Blauwestad in Blauwestad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Blauwestad

In het Havenkwartier van Blauwestad ligt Jachthaven Blauwestad. Deze locatie biedt 80 royale ligplaatsen, waarvan 40 ligplaatsen voorzien van walstroom. Tevens zijn er camperplaatsen beschikbaar bij het kleine strandje van Blauwestad aan de haven.

Er is plek voor 10 campers op geasfalteerd terrein. Er zijn stroompalen en er is water aanwezig. De camperplaatsen staan dicht bij het water met een prachtig uitzicht over het meer en het strand. In dit gebied maakt u prachtige wandelingen en fietstochten om het meer. Ook is er fietsenverhuur beschikbaar en de mogelijkheid tot een bootje of kano huren om het meer te verkennen. Diverse vaarroutes zijn beschikbaar bij de bootverhuur.

Toegang tot de steigers in de haven en de camperplaatsen is mogelijk met een speciale pas, verkrijgbaar bij de havenmeester.

Uw ervaringen over Jachthaven Blauwestad in Blauwestad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt