Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Blauwestad

Jachthaven Blauwestad

In het Havenkwartier van Blauwestad ligt Jachthaven Blauwestad. Deze locatie biedt 80 royale ligplaatsen, waarvan 40 ligplaatsen voorzien van walstroom. Tevens zijn er camperplaatsen beschikbaar bij het kleine strandje van Blauwestad aan de haven.

Er is plek voor 10 campers op geasfalteerd terrein. Er zijn stroompalen en er is water aanwezig. De camperplaatsen staan dicht bij het water met een prachtig uitzicht over het meer en het strand. In dit gebied maakt u prachtige wandelingen en fietstochten om het meer. Ook is er fietsenverhuur beschikbaar en de mogelijkheid tot een bootje of kano huren om het meer te verkennen. Diverse vaarroutes zijn beschikbaar bij de bootverhuur.

Toegang tot de steigers in de haven en de camperplaatsen is mogelijk met een speciale pas, verkrijgbaar bij de havenmeester.

Uw ervaringen over Jachthaven Blauwestad in Blauwestad delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt