Hellingbaan 4

9672BM Winschoten

+31-85-500-8584

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Winschoten in Winschoten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ingrid Kops
Jachthaven Winschoten Voorzieningen en ligging is geweldig. Ontvangst was matig, maar er was toevallig niemand, dus kan toevallig zijn. Iemand achter ons zette zijn generator aan, omdat die moest draaien, dit hoefde maar 3 uur en vond hij heel normaal, wij hebben dit nog nooit mee gemaakt en komen hier ook nooit meer terug!

Jachthaven Winschoten

Jachthaven Winschoten;
De jachthaven in Winschoten is een centraal gelegen jachthaven vlakbij het centrum van Winschoten. De haven is voorzien van alle gemakken zoals douches, toiletten, walstroom en water op de steigers. Ook is er een trailerhelling beschikbaar.

De jachthaven is ideaal voor watersporters die een seizoensplek of een tijdelijke ligplaats zoeken. Ook als u met de boot op vakantie gaat is de jachthaven in Winschoten een prachtige plek om meerdere dagen af te meren. Dankzij de centrale ligging en de gezellige binnenstad van Winschoten kunt u er prima shoppen. Op slechts een paar minuten lopen treft u hier alle denkbare winkels aan, zoals de Hema, H&M, Praxis, Leen Bakker, Albert Hein, Lidl, Action en natuurlijk vele horecagelegenheden.

Er worden vele druk bezochte evenementen georganiseerd in Winschoten. U kunt vanaf een passentenplek in de jachthaven gemakkelijk het evenement bezoeken. Wij verzoeken u om wel vooraf een ligplaats te reserveren via het contactformulier.

Aantal ligplaatsen: 100
Aantal camperplaatsen: 10
Voorzieningen: Trailerhelling, Toilet, douche, walstroom, water, vuilwaterstation, havenkantoor, gratis WiFi, camerabewaking
In de buurt: Vele winkels, horecagelegenheden, gezellige binnenstadVaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt