Hellingbaan 4

9672BM Winschoten

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Restaurant
Haven meester
Winkel
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Winschoten

Jachthaven Winschoten;
De jachthaven in Winschoten is een centraal gelegen jachthaven vlakbij het centrum van Winschoten. De haven is voorzien van alle gemakken zoals douches, toiletten, walstroom en water op de steigers. Ook is er een trailerhelling beschikbaar.

De jachthaven is ideaal voor watersporters die een seizoensplek of een tijdelijke ligplaats zoeken. Ook als u met de boot op vakantie gaat is de jachthaven in Winschoten een prachtige plek om meerdere dagen af te meren. Dankzij de centrale ligging en de gezellige binnenstad van Winschoten kunt u er prima shoppen. Op slechts een paar minuten lopen treft u hier alle denkbare winkels aan, zoals de Hema, H&M, Praxis, Leen Bakker, Albert Hein, Lidl, Action en natuurlijk vele horecagelegenheden.

Er worden vele druk bezochte evenementen georganiseerd in Winschoten. U kunt vanaf een passentenplek in de jachthaven gemakkelijk het evenement bezoeken. Wij verzoeken u om wel vooraf een ligplaats te reserveren via het contactformulier.

Aantal ligplaatsen: 100
Aantal camperplaatsen: 10
Voorzieningen: Trailerhelling, Toilet, douche, walstroom, water, vuilwaterstation, havenkantoor, gratis WiFi, camerabewaking
In de buurt: Vele winkels, horecagelegenheden, gezellige binnenstadVaste ligplaats
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (0)

Check direct of het op jouw datum nog beschikbaar is


Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt