Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Winschoten

Jachthaven Winschoten

Jachthaven Winschoten;
De jachthaven in Winschoten is een centraal gelegen jachthaven vlakbij het centrum van Winschoten. De haven is voorzien van alle gemakken zoals douches, toiletten, walstroom en water op de steigers. Ook is er een trailerhelling beschikbaar.

De jachthaven is ideaal voor watersporters die een seizoensplek of een tijdelijke ligplaats zoeken. Ook als u met de boot op vakantie gaat is de jachthaven in Winschoten een prachtige plek om meerdere dagen af te meren. Dankzij de centrale ligging en de gezellige binnenstad van Winschoten kunt u er prima shoppen. Op slechts een paar minuten lopen treft u hier alle denkbare winkels aan, zoals de Hema, H&M, Praxis, Leen Bakker, Albert Hein, Lidl, Action en natuurlijk vele horecagelegenheden.

Er worden vele druk bezochte evenementen georganiseerd in Winschoten. U kunt vanaf een passentenplek in de jachthaven gemakkelijk het evenement bezoeken. Wij verzoeken u om wel vooraf een ligplaats te reserveren via het contactformulier.

Aantal ligplaatsen: 100
Aantal camperplaatsen: 10
Voorzieningen: Trailerhelling, Toilet, douche, walstroom, water, vuilwaterstation, havenkantoor, gratis WiFi, camerabewaking
In de buurt: Vele winkels, horecagelegenheden, gezellige binnenstad


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt