Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Gemeentehaven Leek

Jachthaven Gemeentehaven Leek

De haven in Leek grenst aan het Leekstermeer en is centraal gelegen tussen het landgoed Nienoord en het centrum van Leek, beiden op loopafstand.

De haven heeft plaats voor ongeveer 85 boten en beschikt over elektriciteit. Op het haventerrein is een keurig verzorgd toilet- en douchegebouw met daarbij een vuilwaterstation. Ook heeft de haven een trailerhelling waar u uw boot in- en uit het water kunt laten gaan. Bij aankomst dient u zich te melden bij het Havengebouw.

Het havenmeesterschap, de vergunningverlening van ligplaatsen en het beheer van de haven worden uitgevoerd door stichting De Zijlen uit naam van de gemeente Leek.

Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Leek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt