Nienoordshaven 2

9351CZ Leek

+31-85-500-8102

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Leek in Leek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Gemeentehaven Leek

De haven in Leek grenst aan het Leekstermeer en is centraal gelegen tussen het landgoed Nienoord en het centrum van Leek, beiden op loopafstand.

De haven heeft plaats voor ongeveer 85 boten en beschikt over elektriciteit. Op het haventerrein is een keurig verzorgd toilet- en douchegebouw met daarbij een vuilwaterstation. Ook heeft de haven een trailerhelling waar u uw boot in- en uit het water kunt laten gaan. Bij aankomst dient u zich te melden bij het Havengebouw.

Het havenmeesterschap, de vergunningverlening van ligplaatsen en het beheer van de haven worden uitgevoerd door stichting De Zijlen uit naam van de gemeente Leek.

Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Leek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt