Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Briltil

2 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Briltil

2 van 5 (1 beoordelingen)

In het mooie Groninger Westerkwartier vindt u de Jachthaven annex mini-camping Briltil. De jachthaven is gelegen op ongeveer 1 km vanaf het dorp Zuidhorn waar het goed provianderen is.

De jachthaven ligt zo'n 15 km van de stad Groningen vandaan, dat goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Groningen barst van de musea. Daarnaast kunt u een rondvaart door de stad maken of gezellig shoppen.

De haven biedt u:
- Ruime ligplaatsen langs de graszijde met elektra
- Zon- en speelweide
- Ruime toiletten en douches
- Petit restaurant met terras aan het water
- Trailerhelling (in/uit)
- Watertapplaats
- Dieselolie
- Hondentoilet
- Ruime parkeergelegenheid
- Winterberging, zowel binnen als buiten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt