Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Cnossen

Jachthaven Cnossen

Jachthaven Cnossen bevindt zich midden in een natuurgebied; een beter aankomst of vertrekpunt voor uw vaartochten is nauwelijks denkbaar!

Jachthaven Cnossen Leekstermeer is centraal gelegen op nog geen twintig autominuten van de stad Groningen. Door de uitstekende waterverbindingen zit u snel op de doorgaande vaarroutes met bestemmingen als de Friese meren, de Waddenkust en de stad Groningen. Ideaal voor een tussenstop, vakantie of als vast vertrekpunt voor uw vaartochten.

Jachthaven Cnossen is een ruim opgezette haven met plaats voor 150 boten tot 10 meter. De jachthaven is in 2003 volledig vernieuwd en voorzien van brede stootranden en extra brede ligplaatsen. Elke ligplaats is bovendien voorzien van een zijsteiger, waardoor u heel gemakkelijk aan en van boord kunt stappen. Tevens beschikt de jachthaven over een kraan met elektronische lier, waarmee u uw boot (tot maximaal 750 kg) in of uit het water kunt takelen. Ook voor winterberging van uw boot bent u bij deze Cnossen Leekstermeer aan het juiste adres.

Uw ervaringen over Jachthaven Cnossen in Nietap delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt