Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Keijzer

Jachtwerf Keijzer

In Groningen vindt u de bootstalling van Jachtwerf Keijzer. Naast het stallen van uw boot kunt u hier terecht voor diverse (eigen) werkzaamheden en service.

U vindt de jachtwerf aan het Oude Winschoterdiep in de Industriebuurt, in het oosten van de stad. Het terrein is goed met de auto bereikbaar. Naast bootstalling behoren nieuwbouw, refit, technische installaties, en onderhoudsprojecten tot de dienstverlening.

Op de jachtwerf heeft u ook de mogelijkheid om 7 dagen per week aan uw eigen schip te werken. Naar wens kunt u bij het personeel terecht voor advies en indien nodig een helpende hand.

Uw ervaringen over de bootstalling van jachtwerf Keijzer in Groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt