Duinkerkenstraat 18

9723BR Groningen

+31-85-500-8229

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachtwerf Keijzer in Groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul
I just called the guy and he sold this place and moved to Spain

Jachtwerf Keijzer

In Groningen vindt u de bootstalling van Jachtwerf Keijzer. Naast het stallen van uw boot kunt u hier terecht voor diverse (eigen) werkzaamheden en service.

U vindt de jachtwerf aan het Oude Winschoterdiep in de Industriebuurt, in het oosten van de stad. Het terrein is goed met de auto bereikbaar. Naast bootstalling behoren nieuwbouw, refit, technische installaties, en onderhoudsprojecten tot de dienstverlening.

Op de jachtwerf heeft u ook de mogelijkheid om 7 dagen per week aan uw eigen schip te werken. Naar wens kunt u bij het personeel terecht voor advies en indien nodig een helpende hand.

Uw ervaringen over de bootstalling van jachtwerf Keijzer in Groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt