Jachthavenweg 2

9606Rs Kropswolde

+31-85-500-8404

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Allround Watersport Meerwijck in Kropswolde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Nellie
Rommelig, lelijke opslagloods, weinig ruimte, stugge Groningers
Anoniem
Slechte haven, slecht beheer, onvriendelijk alleen voor exclusieve gasten gastvrij, probeer niet met een klein bootje aan te leggen wat dat is niet goed genoeg voor het ego van de beheerder. Een keer maar nooit weer!
Anoniem
Zeer leuke en gezellige haven waar de eigenaar altijd voor je klaarstaat je kan naast varen, heerlijk wandelen fietsen en gezellig op een terrasje zitten Wij hebben hier een aantal jaren gelegen met onze boot en is aan te bevelen Fam Seubers

Allround Watersport Meerwijck

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

Al vanaf de bouw van de haven in 1974 runt de familie Stalman het wel en wee voor de gasten in de haven. Watersport zit hen in het bloed en zo proberen ze het voor elke gast een veilige, comfortabele en vooral ook gezellige thuishaven te laten zijn. De jachthaven van Allround Watersport Meerwijck, gelegen aan het Zuidlaardermeer in Groningen, is een gezellige, moderne haven met vele faciliteiten:

Botenlift tot 25 ton
Tankstation voor Diesel en Benzine
Trailerhelling
Ruim 300 ligplaatsen
Electra en water op bijna iedere steiger
Modern toiletgebouw met wasserette
Afzuigstation
Grote watersportwinkel
Voor ligplaatshouders en passanten

Deze faciliteiten zijn voor ligplaatshouders en passanten beschikbaar. Ook voor watersporters die een dag of een paar dagen op het Zuidlaardermeer of elders in de provincie Groningen willen vertoeven is Allround Watersport de ideale uitvalsbasis. Naast de zeer comfortabele trailerhelling kunt u gedurende uw verblijf uw auto en trailer stallen.

Ruim 300 ligplaatsen

De jachthaven beschikt over ruim 300 ligplaatsen, de boxen verschillen van 6 meter (lengte) tot en met 14 meter (lengte). 
Er zijn ligplaatsen beschikbaar met of zonder zijsteiger of aan de wal. Tevens mogen de ligplaatshouders gebruik maken van de walplaatsen wanneer zij aan boord zijn. Op deze wijze kan men optimaal van alle faciliteiten en ruimte gebruik maken.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt