Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Allround Watersport Meerwijck

5 van 5 (1 beoordelingen)

Allround Watersport Meerwijck

5 van 5 (1 beoordelingen)

Al vanaf de bouw van de haven in 1974 runt de familie Stalman het wel en wee voor de gasten in de haven. Watersport zit hen in het bloed en zo proberen ze het voor elke gast een veilige, comfortabele en vooral ook gezellige thuishaven te laten zijn. De jachthaven van Allround Watersport Meerwijck, gelegen aan het Zuidlaardermeer in Groningen, is een gezellige, moderne haven met vele faciliteiten:

Botenlift tot 25 ton
Tankstation voor Diesel en Benzine
Trailerhelling
Ruim 300 ligplaatsen
Electra en water op bijna iedere steiger
Modern toiletgebouw met wasserette
Afzuigstation
Grote watersportwinkel
Voor ligplaatshouders en passanten

Deze faciliteiten zijn voor ligplaatshouders en passanten beschikbaar. Ook voor watersporters die een dag of een paar dagen op het Zuidlaardermeer of elders in de provincie Groningen willen vertoeven is Allround Watersport de ideale uitvalsbasis. Naast de zeer comfortabele trailerhelling kunt u gedurende uw verblijf uw auto en trailer stallen.

Ruim 300 ligplaatsen

De jachthaven beschikt over ruim 300 ligplaatsen, de boxen verschillen van 6 meter (lengte) tot en met 14 meter (lengte). 
Er zijn ligplaatsen beschikbaar met of zonder zijsteiger of aan de wal. Tevens mogen de ligplaatshouders gebruik maken van de walplaatsen wanneer zij aan boord zijn. Op deze wijze kan men optimaal van alle faciliteiten en ruimte gebruik maken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt