Meerweg 60

9606PP Kropswolde

+31-85-500-8610

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven de Rietzoom in Kropswolde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Absoluut een prachthaventje

Jachthaven de Rietzoom

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

In het Groningse plaatsje Kropswolde vindt u aan het Zuidlaardermeer de jachthaven van De Rietzoom. De weidse omgeving en gemoedelijke sfeer maken het verblijf hier zeer aangenaam.

Vanuit het Zuidlaardermeer kunt u onder meer naar het noorden van Groningen varen via het Drentse Diep of zuidelijk, naar Drenthe via het Havenkanaal. Naast vaartochten kunt u in de omgeving ook goed fiets- en wandeltochten maken.

De Rietzoom is een watersportbedrijf met een bistro en grand café. U kunt er boten of ligplaatsen huren. Vanaf de pier heeft u een prachtig uitzicht over het Zuidlaardermeer. Naast de passanten/dag ligplaatsen zijn er tevens vaste ligplaatsen met walstroom aanwezig. Het stallen van uw boot (buiten of overdekt) behoort eveneens tot de opties. Er zijn buitenboxen tot 6 meter, en binnenboxen van 2,25 x 8 meter. Voor grotere boten zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Rietzoom delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt