Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Rietzoom

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Rietzoom

4 van 5 (1 beoordelingen)

In het Groningse plaatsje Kropswolde vindt u aan het Zuidlaardermeer de jachthaven van De Rietzoom. De weidse omgeving en gemoedelijke sfeer maken het verblijf hier zeer aangenaam.

Vanuit het Zuidlaardermeer kunt u onder meer naar het noorden van Groningen varen via het Drentse Diep of zuidelijk, naar Drenthe via het Havenkanaal. Naast vaartochten kunt u in de omgeving ook goed fiets- en wandeltochten maken.

De Rietzoom is een watersportbedrijf met een bistro en grand café. U kunt er boten of ligplaatsen huren. Vanaf de pier heeft u een prachtig uitzicht over het Zuidlaardermeer. Naast de passanten/dag ligplaatsen zijn er tevens vaste ligplaatsen met walstroom aanwezig. Het stallen van uw boot (buiten of overdekt) behoort eveneens tot de opties. Er zijn buitenboxen tot 6 meter, en binnenboxen van 2,25 x 8 meter. Voor grotere boten zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Rietzoom delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt