Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Waterpark de Bloemert

Waterpark de Bloemert

De jachthaven van Waterpark de Bloemert is onderdeel van Landal Green Parks. Deze is Gelegen op de Hondsrug aan het Zuidlaardermeer, op de grens van Groningen en Drenthe. Tegenover het bungalowpark vindt u de Noordlaarderbossen voor fijne wandelingen of fietstochten. De stad Groningen ligt op 15 kilometer afstand.

Aan de haven zijn bungalows gelegen, evenals een paviljoen en boot- en fietsverhuur. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals de tennisbaan en midgetgolfbaan. Er is een restaurant met terras waar u een fraai uitzicht over het Zuidlaardermeer heeft.

De haven is heeft 20 passantenligplaatsen en is voorzien van een trailerhelling. Daarnaast is er een watertank, toilet en douche aanwezig. Boodschappen kunt u doen via en de supermarkt-bestelservice of in het 2 km verderop gelegen Zuidlaren.

Uw ervaringen over de jachthaven van Waterpark de Bloemert delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt