De bloemert 1

9475Tg Midlaren

+31-85-500-8383

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Waterpark de Bloemert in Midlaren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

W. Doest
Sanitair erg smerig al geen weken schoongemaakt en veel dingen kapot GEEN AANRADER!

Waterpark de Bloemert

1.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Waterpark de Bloemert is onderdeel van Landal Green Parks. Deze is Gelegen op de Hondsrug aan het Zuidlaardermeer, op de grens van Groningen en Drenthe. Tegenover het bungalowpark vindt u de Noordlaarderbossen voor fijne wandelingen of fietstochten. De stad Groningen ligt op 15 kilometer afstand.

Aan de haven zijn bungalows gelegen, evenals een paviljoen en boot- en fietsverhuur. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals de tennisbaan en midgetgolfbaan. Er is een restaurant met terras waar u een fraai uitzicht over het Zuidlaardermeer heeft.

De haven is heeft 20 passantenligplaatsen en is voorzien van een trailerhelling. Daarnaast is er een watertank, toilet en douche aanwezig. Boodschappen kunt u doen via en de supermarkt-bestelservice of in het 2 km verderop gelegen Zuidlaren.

Uw ervaringen over de jachthaven van Waterpark de Bloemert delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt