Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Meerzicht Midlaren

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meerzicht Midlaren

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meerzicht Midlaren is een moderne jachthaven aan de zuidoevers van het Zuidlaardermeer met een ouderwets gezellige sfeer.

De haven met paviljoen, is sinds 2010 eigendom van Daan Sikkens en omvat alles wat een haven dient te hebben. De haven heeft een eigen parkeergelegenheid en is aangesloten bij de Hiswa.

U kunt er terecht voor: Bootverhuur: sloepen, motorboten, kano's en bm'ers. De haven heeft voldoende ligplaatsen voor passanten. Tevens is er een kraan voor boten en het sfeervolle paviljoen Meerzicht.

Uw ervaringen over Jachthaven Meerzicht Midlaren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt