Meerzicht 1

9475TA Midlaren

+31-85-500-8460

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Restaurant
Havenmeester
Uw ervaringen over Jachthaven Meerzicht Midlaren in Midlaren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Leider etwas enttäuschend; ziemlich in die Jahre gekommen; Toilette vorhanden, jedoch keine Dusche; netter Hafenmeister! Essen im Pavillion sehr gut und sehr nett
Anoniem
de leukste haven aan t zuidlaardermeer! super gezellig eten bij restaurant meerzicht.

Jachthaven Meerzicht Midlaren

3.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meerzicht Midlaren is een moderne jachthaven aan de zuidoevers van het Zuidlaardermeer met een ouderwets gezellige sfeer.

De haven met paviljoen, is sinds 2010 eigendom van Daan Sikkens en omvat alles wat een haven dient te hebben. De haven heeft een eigen parkeergelegenheid en is aangesloten bij de Hiswa.

U kunt er terecht voor: Bootverhuur: sloepen, motorboten, kano's en bm'ers. De haven heeft voldoende ligplaatsen voor passanten. Tevens is er een kraan voor boten en het sfeervolle paviljoen Meerzicht.

Uw ervaringen over Jachthaven Meerzicht Midlaren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt