Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven No Limit Yachts

Jachthaven No Limit Yachts

De jachthaven No Limit Yachts in Groningen maakt onderdeel uit van een jachtwerf. De haven bevindt zich in de 'Finse Haven' op een industrieterrein, aan het Winschoterdiep.

No Limit Yachts heeft 23 vaste ligplaatsen en 10 passantenligplaatsen. Het bedrijf biedt uitgebreide service, waaronder winterstalling, verkoop van diesel en verhuur van werkplaatsruimte. De werf is uitgerust met een hijskraan en beschikt over camperplekken.

Op het terrein vindt u basisfaciliteiten als een douche, toilet en watertank. Diverse eetgelegenheden vindt u rondom het Sontplein, zo'n 15 min. lopen.

Uw ervaringen over de jachthaven van No Limit Yachts delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt