Stockholmstraat 3

9723BC Groningen

+31-85-500-8207

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven No Limit Yachts in Groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven No Limit Yachts

De jachthaven No Limit Yachts in Groningen maakt onderdeel uit van een jachtwerf. De haven bevindt zich in de 'Finse Haven' op een industrieterrein, aan het Winschoterdiep.

No Limit Yachts heeft 23 vaste ligplaatsen en 10 passantenligplaatsen. Het bedrijf biedt uitgebreide service, waaronder winterstalling, verkoop van diesel en verhuur van werkplaatsruimte. De werf is uitgerust met een hijskraan en beschikt over camperplekken.

Op het terrein vindt u basisfaciliteiten als een douche, toilet en watertank. Diverse eetgelegenheden vindt u rondom het Sontplein, zo'n 15 min. lopen.

Uw ervaringen over de jachthaven van No Limit Yachts delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt