Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Recreatiecentrum De Otter

Recreatiecentrum De Otter

De jachthaven van recreatiecentrum De Otter ligt aan het Schildmeer te Steendam. Het meer is open vaarwater naar de waddenzee, Slochteren, Groningen en het Zuidlaardermeer.

De haven heeft 25 passantenligplaatsen en 150 vaste ligplaatsen. Boten met een lengte van 3,5 tot 16 m kunnen aanmeren. De diepte van het water rondom de steigers is ca. 1,40 m. De steigers zijn voorzien van verlichting, wateraansluiting en elektra. Er is een botenkraan en -helling aanwezig, evenals een stortplaats voor uw chemisch toilet en een vuilwaterstation. De Otter verhuurt ook zeilboten, motorboten, kano's en kajaks.

Op het terrein vindt u kampeerplekken, stacaravans en trekkershutten. Rondom de haven zijn diverse eetgelegenheden te vinden, evenals een golfbaan voor de liefhebber. Zo'n 4 km ten zuidoosten van de haven ligt het plaatsje Siddeburen waar u supermarkten en winkels vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van recreatiecentrum De Otter delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt