Roegeweg 9

9629PA Steendam

+31-85-500-8405

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Recreatiecentrum De Otter in Steendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Recreatiecentrum De Otter

De jachthaven van recreatiecentrum De Otter ligt aan het Schildmeer te Steendam. Het meer is open vaarwater naar de waddenzee, Slochteren, Groningen en het Zuidlaardermeer.

De haven heeft 25 passantenligplaatsen en 150 vaste ligplaatsen. Boten met een lengte van 3,5 tot 16 m kunnen aanmeren. De diepte van het water rondom de steigers is ca. 1,40 m. De steigers zijn voorzien van verlichting, wateraansluiting en elektra. Er is een botenkraan en -helling aanwezig, evenals een stortplaats voor uw chemisch toilet en een vuilwaterstation. De Otter verhuurt ook zeilboten, motorboten, kano's en kajaks.

Op het terrein vindt u kampeerplekken, stacaravans en trekkershutten. Rondom de haven zijn diverse eetgelegenheden te vinden, evenals een golfbaan voor de liefhebber. Zo'n 4 km ten zuidoosten van de haven ligt het plaatsje Siddeburen waar u supermarkten en winkels vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van recreatiecentrum De Otter delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt