Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Bassin

Jachthaven 't Bassin

Dit geheime stukje 'Berlijn' in Maastricht heeft een historische binnenhaven op loopafstand van de markt. Tussen 1 april en 1 november is 'Het Bassin' geopend en kun je aanvaren op een van de 60 ligplaatsen.

Deze moderne jachthaven is gesitueerd in ’t Bassin vlak naast het historische hart van Maastricht. De werfkelders van ‘t Bassin bruisen met diverse restaurants, grand-cafés, winkeltjes en galeries. Vooral ’s zomers doet het geheel mediterraan aan met gevulde terrassen aan de rand van het water. Ook zijn er het hele jaar door diverse evenementen zoals het klassieke Bassin concert, het salsa-avonden en diverse thematische avonden.

Er zijn twee sluizen die toegang geven tot Het Bassin, namelijk Sluis nr. 19 en nr. 20:

- De handmatige Sluis nr. 19 verbindt onze haven met de Zuid-Willemsvaart. Deze sluis is geopend tussen 11.00 – 12.00 uur en tussen 16.00 – 17.00 uur. Ben je van plan om gebruik te maken van deze sluis? Meldt dit dan telefonisch bij de havenmeester zodat hij het eenrichtingsverkeer kan regelen.
Havenmeester: 06 53 96 03 49

- Automatische Sluis nr. 20 verbindt deze haven met de Maas. Deze sluis is geopend tussen 9.00 – 19.00 uur in het hoogseizoen, en tussen 9.00 – 17.00 uur in het voor- en naseizoen. Net als bij sluis nr. 19 geldt hier de regel dat als je van plan bent om gebruik te maken van deze sluis je even meldt bij de havenmeester en ook hier is de maximale vaarsnelheid 5 km/u.

Deze hippe haven is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Uw ervaringen over Jachthaven 't Bassin delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt