Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Eijsden

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven W.V. Eijsden

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Watersportvereniging Eijsden vindt u in het gelijknamige Limburgse dorp. Net ten zuiden van Maastricht vindt u de haven aan een maasarm, ten midden van een prachtige omgeving.

U vindt de haven in een natuur- en wandelgebied langs de Maas. U kunt hier te voet of op het water goed tot rust komen en genieten. Het natuurgebied bestaat uit een grote grindplas omgeven door een heuvelrijk landschap. Het dorp bevindt zich op 1,2 km van de haven, Gronsveld op 4,4 km en Maastricht op 8,4 km.

In de jachthaven zijn passanten van harte welkom. Aanleggen is uitsluitend toegestaan op de plaatsen die voorzien zijn van een groene bordje. De maximale lengte van de boten voor deze haven is 11 meter. Er zijn water, stroom, toiletten en douches beschikbaar. De steiger en het clubgebouw zijn elektronisch beveiligd. Bij aankomst krijgt u van de havenmeester een toegangscode die zowel voor de poort op de brug als de deur van het clubgebouw gebruikt kan worden. Het dorp is op loopafstand waar u diverse winkel en eetgelegenheden vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Eijsden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt