Trichterweg 5

6245ES Eijsden

+31-85-500-8642

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. Eijsden in Eijsden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jan
Verschrikkelijke slechte haven! Nul voorziening en daarbij slechte niet nette wc en douches. (smerig) Daarbij geen zitgelegenheid en of de mogelijkheid een drankje te doen. Onvriendelijke havenmeesters en nul respect voor vreemden die de haven aandoen typisch Maastrichts gedrag hypocriet en mening veranderen op het moment je weg loopt. WEGBLIJVEN!
Anoniem
Wat een heerlijke rustige haven midden in de natuur! We hebben genoten.

Jachthaven W.V. Eijsden

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven van Watersportvereniging Eijsden vindt u in het gelijknamige Limburgse dorp. Net ten zuiden van Maastricht vindt u de haven aan een maasarm, ten midden van een prachtige omgeving.

U vindt de haven in een natuur- en wandelgebied langs de Maas. U kunt hier te voet of op het water goed tot rust komen en genieten. Het natuurgebied bestaat uit een grote grindplas omgeven door een heuvelrijk landschap. Het dorp bevindt zich op 1,2 km van de haven, Gronsveld op 4,4 km en Maastricht op 8,4 km.

In de jachthaven zijn passanten van harte welkom. Aanleggen is uitsluitend toegestaan op de plaatsen die voorzien zijn van een groene bordje. De maximale lengte van de boten voor deze haven is 11 meter. Er zijn water, stroom, toiletten en douches beschikbaar. De steiger en het clubgebouw zijn elektronisch beveiligd. Bij aankomst krijgt u van de havenmeester een toegangscode die zowel voor de poort op de brug als de deur van het clubgebouw gebruikt kan worden. Het dorp is op loopafstand waar u diverse winkel en eetgelegenheden vindt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Eijsden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt