Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven RWV Nautilus

Jachthaven RWV Nautilus

De jachthaven van de Roermondse Watersport Vereniging Nautilus is gelegen in La Bonne Aventure, een inham van de Maas in het westen van Roermond. Zowel stedelijke cultuur als weelderige natuur zijn vanuit deze haven binnen handbereik.

Vanuit deze ruime haven bent u snel in een fraai, meanderend gebied van de Maas. Wateren als de Noorderplas, Plas Hatenboer, Zuidplas, Ooldenplas en Asseltse Plassen zijn goed te bevaren. De haven is met de auto goed bereikbaar en heeft en biedt voldoende parkeergelegenheid.

In de haven zijn 350 ligplaatsen en 50 passantenplaatsen. Tot de voorzieningen behoren onder meer elektra- en wateraansluitingen aan de steigers, bagagekarren, bilge- en vuilwaterpomp, wifi, sanitairgebouw, een picknick- en ligweide en restaurant met terras.

Uw ervaringen over de jachthaven van RWV Nautilus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt