Maasboulevard 4

6041LX Roermond

+31-85-500-8599

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven RWV Nautilus in Roermond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Christiaan van Dijk
Dure haven voor wat ze aanbieden De stroom valt met 1 kookplaat al uit, steigers zo smal dat je er net met 1 man op kunt lopen, WiFi die niet goed werkt soms doet deze iets meestal niets

Jachthaven RWV Nautilus

1.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van de Roermondse Watersport Vereniging Nautilus is gelegen in La Bonne Aventure, een inham van de Maas in het westen van Roermond. Zowel stedelijke cultuur als weelderige natuur zijn vanuit deze haven binnen handbereik.

Vanuit deze ruime haven bent u snel in een fraai, meanderend gebied van de Maas. Wateren als de Noorderplas, Plas Hatenboer, Zuidplas, Ooldenplas en Asseltse Plassen zijn goed te bevaren. De haven is met de auto goed bereikbaar en heeft en biedt voldoende parkeergelegenheid.

In de haven zijn 350 ligplaatsen en 50 passantenplaatsen. Tot de voorzieningen behoren onder meer elektra- en wateraansluitingen aan de steigers, bagagekarren, bilge- en vuilwaterpomp, wifi, sanitairgebouw, een picknick- en ligweide en restaurant met terras.

Uw ervaringen over de jachthaven van RWV Nautilus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt