Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Resort Marina Oolderhuuske

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Resort Marina Oolderhuuske

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De echte kenners weten het al! De jachthaven van Resort Marina Oolderhuuske behoort tot de best geoutilleerde jachthavens tussen Maas, Moezel en Rijn. Ideaal gelegen in het hart van de 3000 ha grote Limburgse Maasplassen nabij Roermond is deze jachthaven een perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende kanalen.
Resort Marina Oolderhuuske: Ook uw ideale winterhaven!
Door haar gasten niet alleen in de zomer, maar ook in de winter de mogelijkheid te bieden van al deze faciliteiten gebruik te maken, is de jachthaven van Resort Marina Oolderhuuske de ideale winterhaven!

Jachthaven faciliteiten:
- Ca. 350 royale ligboxen (boten vanaf 6 meter) t.b.v. vaste gasten
- Ruime drijvende hardhouten hoofd- en zijsteigers
- Wateraansluiting aan de hoofdsteiger
- Elektriciteit
- televisieaansluiting aan zijsteigers (uitgezonderd X, Y, Z)
- Pompinstallatie en afvoer van bilge- en vuilwater
- Botenhelling en cradlewagen tot ca. 20 ton
- Speciale afmeervoorzieningen voor grote boten en passanten
- Verlichte winterberging
- GRATIS Draadloze internetverbinding

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt