Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Boschmolenplas

Jachthaven Boschmolenplas

De haven is in 2006 aangelegd en beschikt over totaal ca. 100 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot 20 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor nog langere boten. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen (230V – 16 Amp) en drinkwateraansluitingen op de steiger. Ook voor de kleinere boten vanaf 6m zijn er mooie ligplaatsen beschikbaar.

Faciliteiten
De jachthaven biedt comfort op goed niveau:

Een exclusief restaurant met uitzicht op de Boschmolenplas en de haven
Een brasserie voor de “kleine honger” en een zonneterras
Douche’s, toiletten, wasmachine en droger
Water en stroom vanaf de steigers
Ruime, gratis, en afgesloten parkeerplaatsen
Milieustraat
Trailerhelling
Gratis WIFI ontvangen vanaf uw boot

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt