Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Roermond City Marina

4 van 5 (1 beoordelingen)

Roermond City Marina

4 van 5 (1 beoordelingen)

Een jachthaven in een natuurrijke omgeving, vlakbij de stad en voorzien van luxe faciliteiten: Dát is Roermond City Marina. Een jachthaven met internationale uitstraling, waar optimaal genieten en privacy voorop staan en waar u verzekerd bent van een zorgeloos verblijf.
Hoogwaardige voorzieningen

Roermond City Marina biedt u meer dan een 'gewone' jachthaven. Op deze locatie aan de Maas staan luxe, service en privacy centraal. Hier kunt u genieten van uw vrije dagen, zonder u zorgen te hoeven maken over de invulling van randvoorwaarden. Neem de enkelboxen die u kunt huren; ligplaatsen die louter en alleen bestemd zijn voor úw jacht. Of denk aan hulp bij het aanleggen van uw boot. En uiteraard is Roermond City Marina voorzien van de beste voorzieningen, als het gaat om bijvoorbeeld sanitair en elektra.

Roermond City Marina is gelegen in het kleine plaatsje Herten, op slechts enkele kilometers rijden van het stadscentrum van Roermond. Een uitstapje naar deze gezellige en historische stad, met uitgebreide shoppingmogelijkheden zoals het Designer Outlet en het Retail Park, is dus zo gemaakt. Maar ook andere winkels, zoals in de dorpskern van Herten, liggen op een steenworp afstand van de jachthaven en kunt u gemakkelijk te voet of op de fiets bereiken. Kortom: Roermond City Marina is van alle gemakken voorzien en is daarom dé ideale bestemming om heerlijk te genieten op of aan het water.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt