Waage Naak 38

6019AA Wessem

+31-85-500-8565

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Haven Comfortparc Wessem in Wessem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anita
Zeer onduidelijk aangegeven en als je al een telefoon nummer heb gevonden, wordt er niet aangenomen. Vaste passanten gaven aan dat je hier wel kunt gaan liggen en dat je je morgenochtend kunt melden, omdat er nu toch niemand is. Als je dan eenmaal ligt, komt er een havenmeester, althans, zo doet ie zich voor, want ik ken alleen maar vriendelijke havenmeesters, en die verteld dat we weg moeten omdat we ons niet aangemeld hebben en dat hij ook geen plaats heeft. Terwijl er allemaal lege aanleg plaatsen zijn!? Dit nog nooit meegemaakt. Wat een onprofessioneel en onvriendelijke benadering. Ga hier echt nooit meer heen en zal het ook tegen iedereen zeggen wat een achterlijk beleid er hier wordt gevoerd!!!
Anoniem
We liggen hier nu voor het eerste en dachten bij onszelf: dat we hier niet eerder zijn geweest. Alles dik voor mekaar ;)!!!
Anoniem
Altijd goed hier!!!

Haven Comfortparc Wessem

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

De jachthaven is een onderdeel van Comfortparc Euroresorts Wessem , gelegen in het groene, waterrijke Midden-Limburg, direct aan de Limburgse Maasplassen. De historische stad Roermond en de omliggende pittoreske stadjes en dorpjes zoals Wessem, Stevensweert en het witte stadje Thorn zijn bepalend voor het culturele karakter van de Maasplassen.

Vele watersportliefhebbers zijn bekend met de jachthaven, waar comfort, netheid en service hoog in het vaandel staan en waar u 365 dagen per jaar welkom bent. De haven telt op dit moment 650 ligplaatsen en kent alle voorzieningen die U van een luxe jachthaven mag verwachten. Kortom; heerlijk ontspannen in gastvrij Limburg.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt