Waage Naak 38

6019AA Wessem

+31-85-500-8565

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Haven Comfortparc Wessem in Wessem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
We liggen hier nu voor het eerste en dachten bij onszelf: dat we hier niet eerder zijn geweest. Alles dik voor mekaar ;)!!!
Anoniem
Altijd goed hier!!!
Anoniem
Mooie haven, met een goede organisatie. De sfeer is ook prima!

Haven Comfortparc Wessem

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven is een onderdeel van Comfortparc Euroresorts Wessem , gelegen in het groene, waterrijke Midden-Limburg, direct aan de Limburgse Maasplassen. De historische stad Roermond en de omliggende pittoreske stadjes en dorpjes zoals Wessem, Stevensweert en het witte stadje Thorn zijn bepalend voor het culturele karakter van de Maasplassen.

Vele watersportliefhebbers zijn bekend met de jachthaven, waar comfort, netheid en service hoog in het vaandel staan en waar u 365 dagen per jaar welkom bent. De haven telt op dit moment 650 ligplaatsen en kent alle voorzieningen die U van een luxe jachthaven mag verwachten. Kortom; heerlijk ontspannen in gastvrij Limburg.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt