Hoge Weerd 20

6229AM Maastricht

+31-85-500-8380

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Maastricht Marina in Maastricht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Valentijn
Mooie camperplek vlakbij Maastricht. Schoon en nieuw sanitair ( helaas douche elke 30 sec opnieuw indrukken???? en niet regelbaar) en vriendelijke beheerders. Prima restaurant (Sofa)op 2 minuten lopen. Water, chemisch toilet en afvoer grijs water eenvoudig beschikbaar. Zeer matige wifi op camperplaats.
Raymond
Wat rare lul die vent die de telefoon op neemt. Echt zeer onvriendelijke eikel.

Maastricht Marina

5.0 van 5 (8 beoordelingen)

De luxe jachthaven biedt plaatsen voor jachten tot een lengte van 25 meter. De ruime opzet van de haven maakt manoeuvreren eenvoudig en een comfortabele ligplaats is gegarandeerd. Iedere ligplaats heeft een 16 ampère elektriciteitsaansluiting.

De prachtige omgeving heeft voor elk wat wils te bieden: de Marina ligt vlakbij het bruisende centrum van Maastricht. Met vele historische hoogtepunten en gevarieerd winkelaanbod staat Maastricht bekend als de meest bourgondische stad in Nederland. Lekker eten en drinken in een mooie omgeving kan er dan ook overal. De Basiliek van Sint Servaas aan het Vrijthof en de Onze Lieve Vrouwekerk mag u natuurlijk ook niet missen.

Ook voor actieve mensen is Maastricht Marina de ideale uitvalsbasis. In het Zuid-Limburgse heuvellandschap liggen schitterende fiets- en wandelroutes. Bezoek Valkenburg en andere pittoreske Limburgse dorpjes met de fiets. Volg ook een rondleiding in Fort Sint Pieter en de grotten. Leren varen met een motorboot kan bij onze eigen vaarschool.

Een goed restaurant (SOFA) ligt op 100 meter van de haven. Een winkelcentrum met supermarkt ligt op 2 km afstand.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt