Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Meppel

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Meppel

5 van 5 (2 beoordelingen)

JACHTHAVEN MEPPEL

Jachthaven Meppel, gelegen aan het Meppelerdiep heeft voor ieder type boot een ruime keus aan vaste of tijdelijke ligplaatsen. Deze ligplaatsen voldoen aan de wensen van de moderne watersporter. Voorzieningen als walstroom, watervoorziening en een dieselpomp zijn aanwezig. Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid, zijn de jachthaven het ideale startpunt in de kop van Overijssel. Ook bieden nabij gelegen natuurgebieden de mogelijkheid tot zowel lange als korte vaartochten

Op de jachthaven is vanzelfsprekend ook internet aanwezig!

Jachthaven Meppel heeft de beschikking over een eigen winterstalling, zowel buiten als binnen ( in de daar speciaal voor ingerichte nieuwe loods). De grote capaciteit van de stalling zorgt ervoor dat er voor bijna iedere boot wel een mogelijkheid tot stallen is. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren naar de mogelijkheden van de winterstalling.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt