Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zwartsluis

Jachthaven Zwartsluis

De jachthaven van Zwartsluis heeft twee prachtige locaties waar u terecht kunt voor vaste ligplaatsen of een passantenplek.
Buitenhaven

De buitenhaven is gelegen aan het Zwartewater. Met verschillende scheepsmaten kunt u hier aanleggen. Van 5 tot 20 meter. Als passant of voor een heel kalenderjaar. Zodat iedereen kan genieten van deze unieke locatie.
Binnenhaven

In het gezellige centrum van Zwartsluis vindt u de binnenhaven. De nieuwe steigers en moderne faciliteiten maken het aantrekkelijk om hier te vertoeven. Deze steigers zijn uitermate geschikt voor schepen vanaf 10 meter. Aan de Handelskade zijn bovendien ruime plekken voor passanten ingericht.

ent u voor kortere tijd in het mooie Zwartsluis en op zoek naar een plek voor uw boot?

Bij Recreatiecentrum Zwartsluis heeft u de keuze uit een aantal locaties. Midden in het gezellige centrum of op een rustig plekje aan het Zwartewater.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt