Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven aan 't Wiede

Jachthaven aan 't Wiede

Deze jachthaven is prachtig gelegen aan het Belterwiede, vlakbij het Beulakerwiede (Wanneperveen), met talloze vaarverbindingen naar o.a. Giethoorn, Blokzijl en Zwartsluis. En ook verder richting de Friese meren én in de andere richting naar het Ketelmeer en IJsselmeer.

De waterdiepte van de haven is tot maximaal 1 meter. Er zijn in totaal 225 ligplaatsen: 115 in het water, 20 op de wal en 90 in de loodsen.
Gedurende de winter kunnen een aantal van de boten onder dak 'overwinteren'.

Aan een aantal steigers bestaat de mogelijkheid een nacht te blijven liggen.
's Ochtends kunt u in het Paviljoen terecht voor warme broodjes, huisgemaakt banket en de krant.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt