Dr. Anton Philipsstraat 44

7903AM Hoogeveen

+31-85-500-8298

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Beveiligde steigers
Tankstation
Vuilwater station
Uw ervaringen over Bootstalling Hoogeveen Yachting in Hoogeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Hoogeveen Yachting

In de industriehaven van Hoogeveen vindt u de werf van Hoogeveen Yachting B.V. Naast een botenstalling biedt het bedrijf uiteenlopende diensten en faciliteiten.

In de winterstallingsperiode - oktober tot en met april - wordt uw boot op een bok of stelcongeplaatst en op het terrein gestald. Na de winterstallingsperiode is het mogelijk om de hal of overkapping per week te huren voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Het terrein van de scheepswerf heeft een oppervlakte van 1,3 ha. De stallingruimte biedt plaats voor ca. 300 boten. Tot de faciliteiten behoren een telescoopkraan, afspuitplaats met olie/water afscheider, een milieustation, tankstation voor diesel en een watersportwinkel. Net buiten de hal vindt u een cafetaria.

Uw ervaringen over de bootstalling van Hoogeveen Yachting BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt