Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Hoogeveen Yachting

Bootstalling Hoogeveen Yachting

In de industriehaven van Hoogeveen vindt u de werf van Hoogeveen Yachting B.V. Naast een botenstalling biedt het bedrijf uiteenlopende diensten en faciliteiten.

In de winterstallingsperiode - oktober tot en met april - wordt uw boot op een bok of stelcongeplaatst en op het terrein gestald. Na de winterstallingsperiode is het mogelijk om de hal of overkapping per week te huren voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Het terrein van de scheepswerf heeft een oppervlakte van 1,3 ha. De stallingruimte biedt plaats voor ca. 300 boten. Tot de faciliteiten behoren een telescoopkraan, afspuitplaats met olie/water afscheider, een milieustation, tankstation voor diesel en een watersportwinkel. Net buiten de hal vindt u een cafetaria.

Uw ervaringen over de bootstalling van Hoogeveen Yachting BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt