Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Beuvingen

Jachtwerf Beuvingen

Jachtwerf Beuvingen vindt u in het Drentse plaatsje De Punt. Naast ligplaatsen en winterstalling kunt u hier ook terecht voor onderhoud, motoren en diverse bootaccessoires.

U vindt de haven aan het Noord-Willemskanaal , iets ten oosten van Groningen Airport Eelde. De werf is met de auto prima te bereiken vanuit Groningen via de Rijksstraatweg of A28. Vanuit de richting Paterswolde bereikt u het terrein via de Burgemeester J.G. Legroweg, afslag Groningerstraat.

Vanaf 1 oktober tot 1 mei kunt u uw boot laten stallen voor de winter. Er is een kraan aanwezig voor 40 ton. Voor extra veiligheid is het terrein in voorzien van omheining.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Beuvingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt