Groningerstraat 118

9493TA De Punt

+31-85-500-8338

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachtwerf Beuvingen in De punt delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Beuvingen

Jachtwerf Beuvingen vindt u in het Drentse plaatsje De Punt. Naast ligplaatsen en winterstalling kunt u hier ook terecht voor onderhoud, motoren en diverse bootaccessoires.

U vindt de haven aan het Noord-Willemskanaal , iets ten oosten van Groningen Airport Eelde. De werf is met de auto prima te bereiken vanuit Groningen via de Rijksstraatweg of A28. Vanuit de richting Paterswolde bereikt u het terrein via de Burgemeester J.G. Legroweg, afslag Groningerstraat.

Vanaf 1 oktober tot 1 mei kunt u uw boot laten stallen voor de winter. Er is een kraan aanwezig voor 40 ton. Voor extra veiligheid is het terrein in voorzien van omheining.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Beuvingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt