Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven Coevorden

Haven Coevorden

In de binnenstad van Coevorden vindt u een passantenhaven. Vanuit de centrale ligging binnen deze historische vestingstad heeft u zowel cultuur als natuur binnen handbereik.

U kunt deze passantenhaven bereiken vanaf het Stieltjeskanaal tegenover het Waterschapshuis. Vanuit de haven kunt u onder meer de vaarroute Erica-Ter Apel (via het Stieltjeskanaal) of Almelo-Twente (via het Coevorden-Vechtkanaal) bereiken.

De haven telt 40 ligplaatsen aan de Haven en de Spoorsingel. Tot de faciliteiten behoren sanitair (inclusief een invalidentoilet) en chemisch toilet. Elektriciteit is tegen betaling beschikbaar. Op loopafstand van de haven vindt u diverse winkels en horecagelegenheden. De directe omgeving leent zich ook goed voor fietstochten.

Uw ervaringen over de gemeentehaven in Coevorden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt