Haven 16

7741JV Coevorden

+31-85-500-8774

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Haven Coevorden in Coevorden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rita Den Ridder
Fijne haven midden in het centrum. Winkels en horeca in directe omgeving evenals park en kasteel.
Ina Blaauwgeers
Leuke haven, midden in het oude centrum van Coevorden. Fijne voorzieningen (douche/toilet). Echt heel jammer van de afschuwelijke muziek die de hele dag vanuit de muziektent klinkt.
Henk van Ouwendorp
Leuke haven midden in het centrum met alle voorzieningen tegen een meer dan redelijk havengeld. Echt een aanrader om hier een stukje voor om te varen.

Haven Coevorden

In de binnenstad van Coevorden vindt u een passantenhaven. Vanuit de centrale ligging binnen deze historische vestingstad heeft u zowel cultuur als natuur binnen handbereik.

U kunt deze passantenhaven bereiken vanaf het Stieltjeskanaal tegenover het Waterschapshuis. Vanuit de haven kunt u onder meer de vaarroute Erica-Ter Apel (via het Stieltjeskanaal) of Almelo-Twente (via het Coevorden-Vechtkanaal) bereiken.

De haven telt 40 ligplaatsen aan de Haven en de Spoorsingel. Tot de faciliteiten behoren sanitair (inclusief een invalidentoilet) en chemisch toilet. Elektriciteit is tegen betaling beschikbaar. Op loopafstand van de haven vindt u diverse winkels en horecagelegenheden. De directe omgeving leent zich ook goed voor fietstochten.

Uw ervaringen over de gemeentehaven in Coevorden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt