Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WV De Merwede

1 van 5 (1 beoordelingen)

WV De Merwede

1 van 5 (1 beoordelingen)

Watersport Vereniging De Merwede ligt in Gorinchem, daar waar Linge en Merwedekanaal uitkomen op de rivier de Merwede. Door de ligging aan dit knooppunt van vaarwegen is de haven voor velen een geliefde plek. De haven telt ongeveer 200 vaste ligplaatsen en een passantenligplaatsen. Voor de winterstalling van boten van leden zijn er ruime voorzieningen op de wal of in het water.

Op de Watersportvereniging vindt u Het Botenhuis, de ontmoetingsplaats van WV De Merwede. Hier bevindt zich ook de garderobe, de bar, het restaurant, sanitaire voorzieningen en de wasmachines. De toiletten en doucheruimten worden 's nachts afgesloten; het nachttoilet blijft echter open.

Uw ervaringen over Jachthaven WV De Merwede in Gorinchem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt