Buiten de Waterpoort 8

4201CS Gorinchem

+31-85-500-8521

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over WV De Merwede in Gorinchem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Lisette Heijmann
Hele leuke haven, erg gezellig en lekker eten. Je zit zo in de binnenstad.
Anoniem
Chaotische havenmeester. Komt beloftes niet na. Mocht in eerste instantie een paar dagen blijven, moest toen na 1 dag weg omdat er een club aan kwam. Meerdere mensen moesten vertrekken om plaats te maken, terwijl hij had gezegd dat er konden blijven!

WV De Merwede

1.0 van 5 (2 beoordelingen)

Watersport Vereniging De Merwede ligt in Gorinchem, daar waar Linge en Merwedekanaal uitkomen op de rivier de Merwede. Door de ligging aan dit knooppunt van vaarwegen is de haven voor velen een geliefde plek. De haven telt ongeveer 200 vaste ligplaatsen en een passantenligplaatsen. Voor de winterstalling van boten van leden zijn er ruime voorzieningen op de wal of in het water.

Op de Watersportvereniging vindt u Het Botenhuis, de ontmoetingsplaats van WV De Merwede. Hier bevindt zich ook de garderobe, de bar, het restaurant, sanitaire voorzieningen en de wasmachines. De toiletten en doucheruimten worden 's nachts afgesloten; het nachttoilet blijft echter open.

Uw ervaringen over Jachthaven WV De Merwede in Gorinchem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt