Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Sleeuwijk Yachting

Sleeuwijk Yachting

De prachtige haven, gelegen aan de Merwede en op een steenworp afstand van de Biesbosch, de Maas en de Waal, biedt plaats aan zo’n 200 jachten. Ongeveer 100 van deze plaatsen worden gebruikt om de jachten die wij in verkoop hebben aan het publiek te tonen. De overige ligplaatsen worden verhuurd op jaarbasis of worden verhuurd aan passanten die voor korte tijd in de haven verblijven. De jachthaven beschikt over moderne douche- en toilet faciliteiten, stroom- en wateraansluitingen. Tevens treft u in de haven Restaurant BovenDeRivieren waar u in een prachtige ambiance kunt genieten van voortreffelijke culinaire prestaties

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt