Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Werkendam

5 van 5 (1 beoordelingen)

WSV Werkendam

5 van 5 (1 beoordelingen)

De WSV Werkendam is een echte verenigingshaven.
Zij is gelegen ten Zuidoosten van de Biesboschsluis.
De haveningang staat in open verbinding met het Steurgat, één van de toevoer wateren naar het hart van de Biesbosch.

De WSV Werkendam is opgericht in 1966 en bestaat nu meer dan 45 jaar.
De kracht van de vereniging bestaat uit haar zelfwerkzaamheid. In de loop van de jaren zijn steigers aangelegd, een havenkantoor met wc- en douche ruimtes gerealiseerd, een winterberging klaar gemaakt, een heftoren en een afspuitplaats gebouwd.

De WSV Werkendam kent in haar vereniging een ondervereniging.
Deze vereniging, de Oude Drijver Schuit, zorgt voor de instandhouding van de zalmdrijver. De zalmdrijver is een boot, waarmee de vissers vroeger visten.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt