Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Vissershang

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Vissershang

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Vissershang te Hank ligt aan de rand van het Nationaal Park De Biesbosch en heeft ca. 450 vaste ligplaatsen en afhankelijk van de periode tussen de 350 en 600 beschikbare meters voor gasten/passanten.

Vanuit de jachthaven vaart u met uw eigen schip of gehuurde sloep, motorboot, kano of als passagier van de fluisterboot zo De Biesbosch in.

Op ca. 3km ligt het dorp Hank. Op de (huur)fiets, die u kunt huren bij het havenkantoor, kunt u boodschappen doen. De supermarkt, bakker, slager en drogist zijn vlakbij. Een hapje en drankje doen kan natuurlijk ook.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt