Statenlaan 15

4931KB Geertruidenberg

+31-85-500-8472

Inchecken: voor 16:58

Uitchecken: voor 16:58

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Havenmeester
Uw ervaringen over Watersportvereniging Geertruidenberg in Geertruidenberg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Ik wilde een ligplaats aan vragen de poort werd open gedaan door een persoon en werd door de havenmeestres zo terug gefloten dat ik daar nooit meer kom
Anoniem
Hadden aangelegd ivm pech aan de boot. Aan de kant werd ond door een mevrouw onder luid gekrijs duidelijk gemaakt dat we meteen weg moesten. ZEER KLANTVRIENDELIJK!!!! Voor ons geen Geertruidenberg meer.

Watersportvereniging Geertruidenberg

1.0 van 5 (2 beoordelingen)

De Watersportvereniging is graag gastheer voor bezoekers aan de historische stad Geertruidenberg en nationaal park De Biesbosch. In 1213 kreeg Geertruidenberg (Hollands oudste stad) stadsrechten binnen het graafschap Holland. In Geertruidenberg treft u de sfeer aan van een eeuwen oude stad, waar het nu ook goed toeven is. Er zijn veel evenementen en activiteiten zoals stadswandelingen, torenbeklimming, scooter- en fietstochten. U kunt ook uw eigen bevertocht maken. De plaatselijke VVV kan u daar meer over vertellen, maar ook de havenmeester heeft informatie voor u klaarliggen.

Watersportvereniging Geertruidenberg is een vereniging met 164 leden. De Leden beheren met elkaar en met de havenmeester de jachthaven. De jachthaven is uitgegroeid tot een uniek complex aan de rivier de Donge met 164 vaste ligplaatsen, passanten ligplaatsen en camper plaatsen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt